ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης ο Παύλος Κοντίδης

Δίχως αμφιβολία μία τεράστια διάκριση για τον πρωταθλητή μας

24sports team

info@24sports.com.cy

Μία ακόμη τεράστια επιτυχία και διάκριση έχουμε για τον Παύλου Κοντίδη στην κατηγορία Laser ο οποίος όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης ανεβαίνοντας τρία σκαλοπάτια από την προηγούμενη κατάταξη. Δίχως αμφιβολία μία τεράστια διάκριση για τον πρωταθλητή μας ο οποίος συνεχίζει να μας κάνει περήφανους και να παραμένει σε τοπ επίπεδο.

Ο Παύλος Κοντίδης και με αυτή του την επιτυχία απέδειξε ότι βρίσκεται στην κορυφή της Παγκόσμιας Ιστιοπλοΐας, ενώ παράλληλα και η Κυπριακή Ιστιοπλοΐα βρίσκεται πολύ ψηλά στο διεθνές στερέωμα. Μια μεγάλη διάκριση που γεμίζει με χαρά και περηφάνια τον Κοντίδη, τον προπονητή του, την Ομοσπονδία του, αλλά και τον αθλητικό κόσμο του τόπου μας.

Η Μαριλένα Μακρή ανέβηκε στην 20η θέση της κατάταξης στα Laser Radial, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την ίδια και συνάμα τεράστια τιμή και διάκριση για την πρωταθλήτρια μας. Στα RS:X ο Αντρέας Καριόλου βρίσκεται στην 10η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης που αποτελεί και την ψηλότερη που είχε στη συγκεκριμένη κατηγορία , ενώ στις γυναίκες η Νατάσα Λάππα βρίσκεται αυτή την περίοδο στην 43η θέση.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιονίκη μας στην Ιστιοπλοΐα Παύλο Κοντίδη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία Laser. Ο ΚΟΑ μέσα από τους Σχεδιασμούς του θα συνεχίσει να στηρίζει την πορεία του Παύλου Κοντίδη, όπως και όλων των άλλων πρωταθλητών μας με την προσδοκία για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Τα συγχαρητήρια του Οργανισμού στην ΚΙΟ, στον προπονητή και την οικογένεια του Παύλου Κοντίδη.

Η Πετρολίνα συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη για τη νέα μεγάλη διάκρισή του

Η Πετρολίνα συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιονίκη μας Παύλο Κοντίδη, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία Laser. Ως επίσημος χορηγός του Κύπριου αθλητή, η οικογένεια της Πετρολίνα αισθάνεται διπλά υπερήφανη. Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης μετά και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας κατάφερε να ανεβεί στην πρώτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή η σημαντική διάκριση του πρωταθλητή μας, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι με πειθαρχία και επιμονή οι στόχοι επιτυγχάνονται. Η Πετρολίνα εύχεται στον Παύλο Κοντίδη ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον. Μέσα από τις επιτυχίες του προβάλλονται τα ιδεώδη, οι αρχές και οι αξίες που πρέπει να διέπουν την πορεία κάθε αθλητή.

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση