ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Oμιλος IronFX είναι ο επίσημος χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος D-Marin ORC 2019

Προωθητική Ενέργεια

Πιστός στις βασικές του αξίες, ο Όμιλος IronFX αποφάσισε να συνεχίσει τη μακροχρόνια συνεργασία του με το Offshore Racing Congress (ORC). Ο παγκόσμιος αυτός Όμιλος παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών συναλλάγματος, είναι ο επίσημος χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος D-Marin ORC 2019, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 31 Μαΐου και 8 Ιουνίου 2019 στο Šibenik της Κροατίας.

Περίπου 1,000 ιστιοπλόοι με 150 επαγγελματικά ιστιοφόρα από όλο τον κόσμο θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες και θα αγωνιστούν από την μαρίνα Μανδαλίνα μέχρι τα παράκτια και ανοικτά της Αδριατικής θάλασσας. Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα των ORC και IRC, δύο διεθνών συστημάτων αξιολόγησης θαλάσσιων αθλημάτων.

Το IronFX Racing Yacht θα συμμετάσχει στη φετινή regatta, εκπροσωπώντας την Κύπρο με δεκατερταμελές πλήρωμα, έχοντας ως επικεφαλής τον Νικόλαο Επιφανίου και τον Δημήτριο Αλεβιζάκη ως υπεύθυνο τακτικής. Η φετινή συμμετοχή του IronFX Racing Yacht στο ORC αποτελεί τη συνέχιση μιας επιτυχημένης παρουσίας στην διεθνή ιστιοπλοΐα. Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας ORC το 2018, η ομάδα της IronFX κατέλαβε τη 2η θέση στην Corinthian category και την 7η θέση συνολικά (συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών ομάδων), ενώ στο Παγκόσμιο

Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ORC το 2017, η ομάδα κατέκτησε την 5η θέση στην Corinthian category και την 14η θέση συνολικά. Αυτή η χορηγία αναδεικνύει τη θέληση του Ομίλου IronFX για συνέχιση και επέκταση του μακροχρόνιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εδραίωση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας του Ομίλου για ισχυρή δράση στις κοινότητες μέσα στις οποίες δραστηριοποιείται.

Κατ’ επέκταση αυτού, αλλά και στο πλαίσιο του προγράμματος EKE, ο Όμιλος IronFX θα συνεχίσει τις στοχευμένες πρωτοβουλίες χορήγησης προγραμμάτων που μοιράζονται το όραμα του, το ανταγωνιστικό πνεύμα και την αριστεία του.

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση

X