ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα εγκαίνια του προπονητικού Ενόργανης Γυμναστικής στη Λάρνακα

Παρόντες στα εγκαίνια και η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Μαίρη Χαραλάμπους

Από την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη τελέστηκαν τα εγκαίνια της εξειδικευμένης αίθουσας Ενόργανης Γυμναστικής στη Λάρνακα το πρωί του Σαββάτου, 4 Ιουνίου.

Παρόντες στα εγκαίνια και η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής και τα μέλη ΔΣ ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Σωτήρης Αδάμου, Μιχάλης Ιωάννου και Κάλλη Χατζηιωσήφ.

«Ήταν προσωπικό στοίχημα για όλους μας να έχει η Λάρνακα μια αξιοπρεπή δομή γι’ αυτά τα παιδιά. Με συγκίνηση και περηφάνεια είμαστε εδώ για τα εγκαίνια ενός χώρου πλήρως στελεχωμένου και είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον μας και είναι υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα τους», επισήμανε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

«Είναι υποχρέωσή μας να παρέχουμε ένα περιβάλλον που θα βοηθά τους αθλητές και τις αθλήτριές μας να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο δεύτερό τους σπίτι. Ως Πρόεδρος της ανώτατης αθλητικής αρχής του τόπου μαζί με τους συνεργάτες μου, έχουμε ως βασικό στόχο από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας την αναβάθμιση της ποιότητας του αθλητισμού μας σε όλα τα επίπεδα», είπε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ. «Κάναμε το καθήκον μας, είχαμε υποχρέωση να το κάνουμε», πρόσθεσε.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση