ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε καραντίνα 14 άτομα της McLaren

Η ομάδα παίρνει τα μέτρα της και διασφαλίζει την υγεία και των υπόλοιπων ανθρώπων της

Το Γκραν Πρι της Formula 1 τελικά αναβλήθηκε, ύστερα από αρκετές αλλαγές αποφάσεων και διάφορες αντιδράσεις. Καθοριστικό ρόλο για την απόφαση αυτή, έπαιξε το θετικό τεστ κορονοϊού που βρέθηκε μέσα στη McLaren, γεγονός που ανάγκασε τη βρετανική ομάδα να δηλώσει ότι δεν θα τρέξει.

Τώρα, ανακοινώνουν ότι έχουν βάλει 14 άτομα σε καραντίνα 14 ημερών, προφανώς επειδή ήρθαν σε άμεση επαφή με τον εργαζόμενο που έχει τον ιό. Πρόκειται για μια αναγκαία λύση προκειμένου να μην μεταδόσουν τον κορονοϊό σε άλλους ανθρώπους.

Η ομάδα τους υποστηρίζει όλους κατά τη διάρκεια της καραντίνας και θα είναι εκεί σε κάθε περίπτωση, για να τους βοηθάει σε ο,τι χρειαστούν. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα μείνουν στο ξενοδοχείο της ομάδας, ύστερα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους αλλά και τις αρχές υγείας της Αυστραλίας. Οποιοσδήποτε άλλος εμφανίσει το παραμικρό σύμπτωμα, θα πρέπει να το δηλώσει και να μπει από μόνος του σε καραντίνα, σύμφωνα με τη McLaren. Τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας μάζεψαν τα πράγματά τους και γύρισαν στην Αγγλία, όμως για 14 ημέρες δεν θα πάει κανείς στα κεντρικά της McLaren, για να εκμηδενίσουν τις πιθανότητες διασποράς του ιού στα γραφεία τους από κάποιον πιθανό φορέα.

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση