ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεϊγουέδερ: «Θέλω να αντιμετωπίσω τον ΜακΓκρέγκορ το 2023»

Ο Αμερικανός απηύθυνε πρόσκληση σε μάχη στον Ιρλανδό

Πέντε χρόνια μετά τη μονομαχία τους το 2017 που καθήλωσε τους fans των μαχητικών αθλημάτων, ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ απηύθυνε πρόσκληση σε μάχη στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

«Ελπίζω εγώ κι ο Κόνορ να τα πούμε το 2023 σε έναν πραγματικό αγώνα», τόνισε ο Αμερικανός πυγμάχος που είχε επικρατήσει το Ιρλανδού μαχητή με τεχνικό νοκ άουτ μετά από δέκα γύρους στην πρώτη τους συνάντηση.

Για εκείνον τον αγώνα ο ίδιος είχε κερδίσει-σύμφωνα με δημοσιεύματα-περίπου 300 εκατ. δολάρια (!), ενώ και ο ηττημένος ΜακΓκρέγκορ δεν έμεινε παραπονεμένος με 100 εκατ. δολάρια. Άλλωστε τα κέρδη από pay-per-view, εισιτήρια, χορηγούς και άλλες χρήσεις ήταν τεράστια για τους διοργανωτές.

Ο Μεϊγουέδερ, που πλέον είναι 45 ετών και στην καριέρα του είναι αήττητος (50-0), περιμένει και πάλι ένα μεγάλο τσεκ για να αγωνιστεί. «Ήδη έχουμε μιλήσει για λεφτά. Εννιά ψηφία. Ξέρεις πως πρέπει να αρχίσεις τουλάχιστον από 100 εκατομμύρια όταν μιλάς μαζί μου», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Μεϊγουέδερ φέρεται να επιθυμεί ο αγώνας να μη γίνει σε κλειστό χώρο, αλλά στο νέο γήπεδο των Raiders στο Λας Βέγκας, που χωρά 65.000 θεατές, σχεδόν τριπλάσιους δηλαδή από τον συνήθη αριθμό σε αγώνες πυγμαχίας.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση