ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

F1: Ώρα να τρέξουμε Virtually!

Ένα εγχείρημα που ο Κορωνοϊός επίσπευσε και έχει ενδιαφέρον

Αν έχεις καθόλου ασχοληθεί με το αθλητικό τηλεοπτικό μενού των καναλιών, τότε σίγουρα θα ξέρεις πως τις τελευταίες μέρες λαμβάνεις στο mail σου ένα σωρό λευκές σελίδες από ζωντανά προγράμματα. Ο Κορωνοϊός έχει μπλοκάρει τα πάντα βλέπετε. Την Κυριακή(22/3)όμως υπάρχει στο μενού μια ευκαιρία για δράση που λέγεται F1 Bahrain virtual GP. Στις 22:00 ξεκινά και το Cytavision 3 θα το μεταφέρει στις οθόνες μας. Αν αυτή η επιλογή δεν υπάρχει διαθέσιμη για σας, κάντε μια βόλτα από το επίσημο κανάλι της F1 (YouTube, Twitch και Facebook).

Τι είναι αυτό τώρα; Αναρωτιέσαι και δικαίως. Είναι η προσπάθεια της Formula 1 να γεμίσει τις Κυριακές που θα είχε δράση αλλά ο Ιός οδήγησε τους ανθρώπους της να αναβάλουν τους αγώνες. Κανονικά θα έτρεχαν οι πιλότοι στην πίστα του Μπαχρέιν αλλά αφού αυτό δε γίνεται, θα το κάνουν εικονικά μέσα από το παιχνίδι F1 2019 PC game. Θα υπάρχουν πρώτα οι κατατακτήριες δοκιμές και η κούρσα στο 50% του πραγματικού χρόνου που βλέπεις ένα αγώνα. Εννοείται πως οι χαρακτήρες του παιχνιδιού θα είναι αυτοί που τρέχουν και στις πίστες.

Στόχος είναι να λάβουν μέρος όσο το δυνατό περισσότερα ονόματα που συμμετέχουν και στην F1 πίστας αν και ένα από τα πιο βαριά, ο Μαξ Φερστάπεν, ενημέρωσε πως δε θα το κάνει. Αιτία το γεγονός πως δεν έχει παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν έχει αρκετό χρόνο για να κάτσει να το μάθει ώστε να είναι ανταγωνιστικός. Από ονόματα πιλότων που δήλωσαν μέρος ξεχωρίζει ο Νίκο Χούλκενμπεργκ αλλά και το Χουάν Μάνουελ Κορέα που τρέχει στην F2.

Μπορεί η εικονική F1 να αντικαταστήσει την αδρεναλίνη του πραγματικού αγώνα; Ασφαλώς και όχι. Μπορεί όμως εσένα που διψάς για ταχύτητα και τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων ανά ώρα στις στροφές να σου γεμίσει για λίγο το χρόνο σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση