ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Επανήλθε το πρόβλημα όρασης στον Μάρκεθ - Σταματάει από το Moto GP μέχρι νεοτέρας

Άσχημα νέα ανακοίνωσε ο Ισπανός αναβάτης

24sports team

info@24sports.com.cy

Λίγες μέρες μετά την σοκαριστική πτώση του στην Ινδονησία, ο Μαρκ Μάρκεθ καλείται να αντιμετωπίσει την δύσκολη πλευρά της ζωής, αφού το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, επέστρεψε και τον αναγκάζει φυσικά να σταματήσει προσωρινά από το Moto GP.

«Φαίνεται ότι το ξαναπερνάω, deja vu. Κατά την επιστροφή μου στην Ισπανία, ένιωσα ξανά δυσκολία στην όρασή μου. Αποφάσισα να επισκεφθώ τον γιατρό μου, όπου και με ενημέρωσε πως έχω νέο επεισόδιο διπλωπίας. Ευτυχώς, είναι λιγότερο σοβαρό από αυτό που είχα στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ και να περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξή σας», έγραψε στο twitter.

Η διπλωπία είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ενοχλητικό σύμπτωμα. Ο ασθενής προσπαθώντας να εστιάσει σε ένα αντικείμενο, βλέπει δύο είδωλα που το ένα μπορεί να είναι πάνω από το άλλο είτε πλάι στο άλλο. Πρακτικά συναντάμε δύο είδη διπλωπίας, τη μονόφθαλμη και τη διόφθαλμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση