ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έλκαν: «Δεν περιμένω πως η Ferrari θα κερδίσει μέχρι το 2022»

Την πεποίθηση πως η Ferrari δεν θα κερδίζει μέχρι το 2022 εξέφρασε ο πρόεδρος της «Σκουντερία» Τζον Έλκαν

Υπομονή μέχρι το 2022 ζήτησε από τους φίλους της Ferrari ο πρόεδρος της «Σκουντερία» Τζον Έλκαν. Μέχρι να εισαχθούν οι νέοι κανόνες στη Formula 1 το 2022, η Ferrari έχει «δεμένα» χέρια και δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει όπως παλιότερα.

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport ο Έλκαν έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς της Ferrari: «Είναι μια δύσκολη περίοδος. Δεν έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών από το 2008 και των οδηγών από το 2007. Η αεροδυναμική της Red Bull και οι υβριδικές τεχνολογίες κινητήρων της Mercedes έφεραν μια εποχή επιτυχιών για τις δύο αντιπάλους μας. Τη φετινή σεζόν δεν είμαστε ανταγωνιστικοί λόγω των λαθών του project μας».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πεποίθησή του για επιστροφή στις νίκες από το 2022: «Είμαι πεπεισμένος πως θα επιστρέψουμε στις νίκες το 2022, όταν θα αλλάξουν οι κανόνες. Δεν βλέπουμε τον περιορισμό του προϋπολογισμού ως εμπόδιο στο να κερδίζουμε. Το θεωρούμε πρόκληση. Οι μηχανικοί και οι οδηγοί μας θα βρουν τη δύναμη και τη δημιουργικότητα για να επαναφέρουν τη Ferrari. Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ τα τελευταία 10 χρόνια ένα τόσο δυνατό ομαδικό πνεύμα».

Τέλος τόνισε πως είναι σημαντικό να υπάρχει ειλικρίνεια προς τους φίλους της Ferrari: «Οι οπαδοί μας υποφέρουν όπως και εμείς, γνωρίζουμε ότι είναι δίπλα μας. Για αυτό είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς μαζί τους, έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Auto  |  F1

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση