ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζόκοβιτς: «Το Άντρια Τουρ θα το ξαναέκανα»

Δεν φοβάται την έκθεση σε καμία επικίνδυνη κατάσταση ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Κανένας φόβος δεν κρατά το Νόβακ Τζόκοβιτς μακριά από το τερέν και η συμμετοχή του στο US Open είναι δεδομένη αφού στόχος είναι τα περισσότερα τρόπαια. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως θα διοργάνωνε ξανά το Άντρια Τουρ με την πρώτη ευκαιρία παρά την αρνητική χροιά που πήρε αυτό το γεγονός ως εστία κορωνοϊού.

«Ένας από τους λόγους που συνεχίζω να παίζω τένις σε αυτό το επίπεδο είναι επειδή θέλω να φθάσω ακόμη πιο ψηλά στον κόσμο του τένις. Ήμουν πολύ κοντά στο να μην συμμετάσχω. Δεν έχω προσωπικά κανένα φόβο να εκτεθώ σε καμία επικίνδυνη κατάσταση υγείας για εμένα. Εάν ένιωθα έτσι, τότε σίγουρα δεν θα ήμουν εδώ», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο 17 φορές πρωταθλητής Grand Slam σχετικά με τη συμμετοχή στο τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Φυσικά, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έγιναν κάποια ατοπήματα στο Άντρια Τουρ που διοργάνωσε ενόσω ο κορωνοϊός ήταν ακόμη σε έξαρση, όμως, δεν το μετάνιωσε στιγμή.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι με σωστές προθέσεις. Ναι υπήρξαν κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά. Αλλά θα κατηγορούμαι διαρκώς για αυτό το λάθος; Εάν είχα την ευκαιρία να ξανακάνω το Άντρια Τουρ θα το έκανα την ίδια στιγμή», υποστήριξε ο Τζόκοβιτς σε συνέχεια των δηλώσεών του στους New York Times.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X