ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
28° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Τζόκοβιτς: Κίνδυνεύει να χάσει τη Lacoste από χορηγό του

Μετά την απέλαση από την Αυστραλία

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφυγε από την Αυστραλία (απελάθηκε), έφτασε στη Σερβία εδώ και μερικές και τώρα φαίνεται ότι θα αρχίσουν να μιλούν οι χορηγοί. Σε αυτούς ανήκει και η «Lacoste», η οποία ανακοίνωσε (17.01.2022) ότι θα έρθει σε επαφή με τον Νόβακ Τζόκοβιτς το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ανατρέξουν «στα γεγονότα που αφορούν στην παρουσία του στην Αυστραλία».

Μετά την απέλασή του από την Αυστραλία ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο τένις, βρίσκεται μπροστά σε νέες περιπέτειες καθώς αφενός κινδυνεύει να χάσει και το Ρολάν Γκαρός αν δεν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και αφετέρου η γαλλική εταιρεία ένδυσης «Lacoste», που αποτελεί βασικό χορηγό του 34χρονου τενίστα, αναφέρει ότι θα εξετάσει όλα τα γεγονότα αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να μην είναι πλέον χορηγός του.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη τοποθέτηση χορηγού του Τζόκοβιτς από την έναρξη του σήριαλ με την ακύρωση της βίζας του τενίστα στην Αυστραλία, στο πλαίσιο του Αυστραλιανού Όπεν. «Το ταχύτερο δυνατό, θα έρθουμε σε επαφή με τον Νόβακ για να εξετάσουμε όλα τα γεγονότα που αφορούσαν την παρουσία του στην Αυστραλία. Ευχόμαστε να γίνει ένα εξαιρετικό τουρνουά και ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τις προσπάθειες να διασφαλίσουν καλές συνθήκες για τους παίχτες, το προσωπικό και τους θεατές», αναφέρει η ανακοίνωση της «Lacoste».

Μέχρι στιγμής, οι εταιρείες Peugeot, Hublot και Asics, που επίσης είναι χορηγοί του Τζόκοβιτς κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, την ώρα που ο σέρβος έχει κλείσει εμπορικές συμφωνίες, ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων, ετησίως.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση