ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσιτσιπάς: «Σπουδαίος μαχητής ο Θανάσης»

Μίλησε και για τη μεγάλη μάχη που γίνεται στους παίκτες που θα διαδεχτούν το σημερινό top 3

Για τη μεγάλη μάχη που γίνεται στους παίκτες που θα διαδεχτούν το σημερινό top3 του Παγκόσμιου τένις μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την πολύωρη μάχη που έδωσε με τον Θανάση Κοκκινάκη.

«Είμαστε μια γενιά με πολλούς διαφορετικούς ταλαντούχους παίκτες. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία, περιμένουμε να δούμε πολύ ενδιαφέρουσες μάχες, όσο προσπαθούμε όλοι να φτάσουμε στην κορυφή. Έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το top3 αυτή τη στιγμή», ανέφερε σχετικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, που νίκησε τον Ελληνοαυστραλό μετά από φοβερό ματς 4 ωρών και 32 λεπτών.

«Θέλω να κάνω για παγοθεραπεία, μόνο αυτό σκέφτομαι. Δεν έχω να πω πολλά, είδατε τι συνέβη την τελευταία φορά. Θα είμαι σύντομος. Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή κίνηση από τους διοργανωτές, να έρθει ο κόσμος να παρακολουθήσει. Παίξαμε κάποια grand slam πέρυσι σε άδεια γήπεδα. Είναι ωραίο να έχουμε αυτή την ενέργεια, ήταν παράξενο να παίζουμε χωρίς κόσμο».

Όσο για τον σημερινό του αντίπαλο, είπε: «Ο Θανάσης είναι σπουδαίος μαχητής, ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος σήμερα. Είναι ταλαντούχος και έχει μεγάλες προοπτικές. Είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζει. Είναι σπουδαίος σέρβερ, έχει όλα τα όπλα από τη βασική γραμμή. Παρά τη δυσκολία του ματς, διασκέδασα σήμερα που είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε ένα ωραίο θέαμα υψηλής ποιότητας. Ήταν κρίμα που δεν έπαιζε τα τελευταία χρόνια λόγω τραυματισμού, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε και αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο».

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση