ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσιτσιπάς: «Παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση»

Παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και πως συνεχίζει να γυμνάζεται

Σε ερωτήσεις για την κατάσταση της υγείας του, λόγω των ταξιδιών εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω Twitter.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τόνισε πως παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και πως συνεχίζει να γυμνάζεται, κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να είναι ασφαλής ο ίδιος και οι άνθρωποι γύρω του.

«Γεια σας. Τελευταία, παρατηρώ πολλά σχόλια σχετικά με την υγεία και την ασφάλειά μου, λόγω των ταξιδιών τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω να σας πω ότι η υγεία είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και προσπαθώ κυρίως να μείνω μέσα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας διαβεβαιώ ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου, παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μείνω ασφαλής και να ελαχιστοποιήσω την έκθεσή μου σε άλλους.

Παρ' όλα αυτά, ως αθλητής, είναι πολύ σημαντικό να μείνω ενεργός και είναι πρωταρχικό για εμένα αυτό. Υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα όπου νιώθω την ανάγκη να εξασκηθώ και να γυμναστώ, με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο. Οπότε, θέλω να ξέρετε ότι παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση και ξέρω ότι ο καθένας μας έχει το ρόλο του στην καταπολέμηση αυτού του ιού, προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το συντομότερο δυνατό. Μείνετε ασφαλείς όλοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X