ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσιτσιπάς: «Ενιωσα κατάθλιψη εξαιτίας της πανδημίας»

Αναφέρθηκε στον κοροναϊό και στις επιπτώσεις που είχε η πανδημία στο ψυχικό του κόσμο

Στον Alpha Radio μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που στάθηκε στην πανδημία. Ο Έλληνας πρωταθλητής, αναφέρθηκε στον κοροναϊό και στις επιπτώσεις που είχε η πανδημία στο ψυχικό του κόσμο.

Παράλληλα, αποκάλυψε τί έχει σκοπό να κάνει αφότου σταματήσει το τένις.

«Με έχει δυσκολέψει, ναι, όπως όλους. Υπήρξε στιγμή πριν από λίγους μήνες, δεν θα το κρύψω που ένιωσα στοιχεία κατάθλιψης. Ενιωθα πολύ μόνος, ότι κάτι δεν πάει καλά. Με επηρέασε σε ορισμένα σημεία πέρυσι και φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τί θα μπορούσε να κάνει εκτός από το τένις, τόνισε:

«Εχω δημιουργήσει χόμπι εκτός τένις, που πιστεύω μου έχουν δώσει δυνατότητες, που δεν πιστεύω ότι άλλοι αθλητές είχαν ή έχουν. Για παράδειγμα, θα αναφέρω τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο, που ασχολούμαι και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα χόμπι, το οποίο πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ. Το έχω εξελίξει πάρα πολύ στη ζωή μου, έχω καταφέρει από χόμπι να έχω εισόδημα απ' αυτά - κάτι που δεν το περίμενα ποτέ. Πριν από μερικούς μήνες υπέγραψα με μια εταιρία η οποία ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου, για να δημιουργήσω μια σειρά γι' αυτούς το πώς είναι να ταξιδεύεις ανά τον κόσμο παίζοντας τένις. Σκέφτομαι να κάνω μια παραγωγή κάποια στιγμή».

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

Λεφτά που...ζαλίζουν!

Λεφτά που...ζαλίζουν!

Πόσα κέρδισε ο Τσιτσιπάς μέσα στο 2021 και πόσα έχει βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό από την αρχή της καριέρας του
 |  ΤΕΝΝΙΣ