ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ταξιδιωτική σειρά δημιουργεί ο Τσιτσιπάς!

Για τη ζωή του εκτός των κορτ μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Alpha Radio.

Ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στο πάθος που έχει για τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο, αποκαλύπτοντας πως έχει υπογράψει με εταιρία, προκειμένου να δημιουργήσει μια σειρά για τα ταξίδια που έχει κάνει μέσω του τένις.

«Έχω δημιουργήσει χόμπι εκτός τένις, που πιστεύω μου έχουν δώσει δυνατότητες, που δεν πιστεύω ότι άλλοι αθλητές είχαν ή έχουν. Για παράδειγμα, θα αναφέρω τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο, που ασχολούμαι και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα χόμπι, το οποίο πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ. Το έχω εξελίξει πάρα πολύ στη ζωή μου, έχω καταφέρει από χόμπι να έχω εισόδημα απ' αυτά - κάτι που δεν το περίμενα ποτέ. Πριν από μερικούς μήνες υπέγραψα με μια εταιρία η οποία ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου, για να δημιουργήσω μια σειρά γι' αυτούς το πώς είναι να ταξιδεύεις ανά τον κόσμο παίζοντας τένις. Σκέφτομαι να κάνω μια παραγωγή κάποια στιγμή».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας, σχολιάζοντας τις δυσκολίες που βίωσε. «Με έχει δυσκολέψει, ναι, όπως όλους. Υπήρξε στιγμή πριν από λίγους μήνες, δεν θα το κρύψω που ένιωσα στοιχεία κατάθλιψης. Ενιωθα πολύ μόνος, ότι κάτι δεν πάει καλά. Με επηρέασε σε ορισμένα σημεία πέρυσι και φέτος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

Λεφτά που...ζαλίζουν!

Λεφτά που...ζαλίζουν!

Πόσα κέρδισε ο Τσιτσιπάς μέσα στο 2021 και πόσα έχει βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό από την αρχή της καριέρας του
 |  ΤΕΝΝΙΣ