ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στυλιανός Χριστοδούλου: Το αστέρι της Κύπρου είναι εδώ!

Σαρώνει τους τίτλους ο 16χρονος πρωταθλητής της «Masters Tennis Academy»

24sports team

info@24sports.com.cy

Είναι αναμφίβολα το «next big thing» της κυπριακής αντισφαίρισης. Ο λόγος για τον 16χρονο πρωταθλητή των ακαδημιών της «Masters Tennis Academy» Στυλιανό Χριστοδούλου, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στο μονό στο πρωτάθλημα IFT U18 που διεξήχθη σήμερα στα γήπεδα των εγκαταστάσεων του «Limassol Sporting Club Tennis Academy» στη Λεμεσό.

Ο Στυλιανός κατέκτησε τον τίτλο και στο διπλό με συμπαίκτη τον Λάμπρο Παντζαρή, ο οποίος είναι επίσης αθλητής των ακαδημιών της Masters Tennis Academy. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο τρίτος συνεχόμενος τίτλος του Χριστοδούλου σε επίπεδο IFT U18 και ο τέταρτος αν συμπεριλάβουμε και τον τίτλο που κέρδισε στο Εθνικό Πρωτάθλημα στην Κατηγορία των Ανδρών.

Υπό τις οδηγίες του πολύπειρου προπονητή Γιάννου Χατζηγεωργίου, ο Χριστοδούλου διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία, κάτι το οποίο δείχνει πόσο εξαιρετική δουλειά γίνεται στην ακαδημία «Masters Tennis Academy». Πλέον άρχισε να διαφαίνεται στον ορίζοντα η προοπτική  να λάβει συμμετοχή ο 16χρονος σε μεγάλα και φημισμένα τουρνουά στο εξωτερικό.

Οι μεγάλες επιτυχίες του Χριστοδούλου αναμένεται να τον ανεβάσουν ακόμα περισσότερο στην κατάταξη με την βαθμολογία του να ανανεώνεται την επόμενη βδομάδα, μέσω της οποίας θα έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει «εισιτήριο» για τα προκριματικά του εφηβικού Ρολάν Γκαρός και ακολούθως για το εφηβικό Γουίμπλεντον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση