ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάκκαρη: «Θα δείτε μια διαφορετική Μαρία από τους τρεις τελευταίους μήνες»

Έναυσμα για... κάτι διαφορετικό

Ενόψει της παρουσίας της στον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Τορόντο, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση του να είναι παίκτρια του Top 10 και έδωσε υπόσχεση για κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ειδικά μετά τον αγώνα με την Πάουλα (Μπαντόζα), είμαι σίγουρη ότι θα το θυμάστε, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, γιατί προφανώς ήξερα πως θα μπω στο Top 3 μετά τη νίκη μου σ' αυτόν τον αγώνα. Δεν λέω πως είχα αυτόν τον στόχο για την καριέρα μου, να είμαι στο Νο.3, ο στόχος μου πάντα ήταν να φτάσω στο Νο.1 και να κερδίσω Grand Slams.

Όταν προέρχεσαι από μια χώρα, ειδικά στο τένις, με λάθος νοοτροπία... Εγώ ήμουν πάντα η παίκτρια που επειδή η μητέρα μου ήταν πολύ διάσημη τότε στην πατρίδα μου, πάντα άκουγα να λένε ότι δεν θα τα κατάφερνα ποτέ. Τι κι αν αλλάξει πολλούς προπονητές ή μετακομίσει στην Ισπανία, ποτέ δεν θα τα καταφέρει. Μετά ξαφνικά, από το πουθενά, βρίσκομαι να είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου.
Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ αυτό και όπως ανέφερα και πριν, κάποιες φορές δεν το απολάμβανα να είμαι στο tour, να παίζω κάθε εβδομάδα. Μετά κάνεις μια παύση και συνειδητοποιείς όλα όσα έχεις καταφέρει.

Το να έχω τη μητέρα μου κοντά μου και να μου θυμίζει συνεχώς πόσοι άνθρωποι σε αγαπούν, πόσοι άνθρωποι είναι περήφανοι για σένα και ότι πρέπει να συνειδητοποιείς τι έχεις πετύχει. Χρειάζεται χρόνο για όλους και πιστεύω πως πήρε χρόνο και με μένα, αλλά νιώθω πως είμαι ξανά στο σωστό μονοπάτι, είμαι ο εαυτός μου και πιστεύω πως θα δείτε μια διαφορετική Μαρία τους επόμενους 3 μήνες».

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση