ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πίστη για διεξαγωγή του Internazionali d’ Italia τον Σεπτέμβριο

Θέλουν όσο τίποτε άλλο να μην ακυρωθεί ολοκληρωτικά η διοργάνωση

Μπορεί η χρονιά που διανύουμε να είναι μια από τις χειρότερες στην σύγχρονη ιστορία της Ιταλίας, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα, όμως οι διοργανωτές του Internazionali d’ Italia δεν το βάζουν κάτω.

Όπως έκαναν γνωστό μέσω E-mail προς τους ανθρώπους που προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τους αγώνες του φετινού τουρνουά, βρίσκονται σε συνεννόηση με την ΑΤΡ για την μεταφορά των αγώνων στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Το αν καταφέρουν να πείσουν την ΑΤΡ ώστε να… τρυπώσει το τουρνουά στο καλεντάρι της υπόλοιπης σεζόν, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, όμως και μόνο από την προσπάθεια καταλαβαίνουμε ότι θέλουν όσο τίποτε άλλο να μην ακυρωθεί ολοκληρωτικά η διοργάνωση.

“Υποθετικά, αυτή τη στιγμή, σκεφτόμαστε την διεξαγωγή του Internazionali BNL d’ Italia τον Σεπτέμβριο, αλλά ακόμη περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις για τη συνέχεια της σεζόν. Θα σας κρατάμε ενήμερους για περισσότερες εξελίξεις”, αναφέρει μεταξύ άλλων το E-mail που στάλθηκε από τους ανθρώπους του combined τουρνουά.

Πάντως, το εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι, μιας και τον Σεπτέμβριο το πρόγραμμα θα είναι αρκετά επίπονο για τους τενίστες, αν αναλογιστεί κανείς πως US Open και Roland Garros απέχουν ελάχιστες εβδομάδες μεταξύ τους.

Πηγή: tennis24.gr

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X