ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πρώτοι νικητές της Νέας Υόρκης

Η πρώτη που... χαμογέλασε στο φετινό US Open ήταν η Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα

Στη σκιά της είδησης για το θετικό κρούσμα παίκτη στη «φούσκα» της Νέας Υόρκης, έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα σε Grand Slam μετά από 211 μέρες!

Η πρώτη που... χαμογέλασε στο φετινό US Open ήταν η Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα, που ξεπέρασε με 6-1, 6-4 το εμπόδιο της Γκριτ Μίνεν και περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Ντι Λορέντζο-Σάσνοβιτς.

Μια χαρά τα πήγε και η κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων Αντζελίκ Κέρμπερ, που άφησε εκτός την κολλητή της Μαρίας Σάκκαρη, την Άιλα Τομλγιάνοβιτς, με 6-4, 6-4 και παίζει στον δεύτερο γύρο με μια εκ των Ντόλεχαϊντ, Φρίντσαμ. Ήταν μόλις το πρώτο ματς της Γερμανίδας μετά το Australian Open τον Ιανουάριο!

Η Κριστίνα Μλαντένοβιτς, τέλος, απέκλεισε με 7-5, 6-2 τη Χέιλ Μπαπτίστ, για να κλείσει ραντεβού με τη Βαρβάρα Γκράτσεβα, που νίκησε με 6-4, 7-5 την Πάολα Μπαντόσα.

Η Γαλλίδα, να σημειώσουμε, είναι μεταξύ των παικτών που ήταν σε στενή επαφή με τον Μπενουά Περ, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Δεν αποβλήθηκε, προφανώς, από τη διοργάνωση, αλλά είναι σε ένα είδος «περιορισμού».

Πηγή: sdna.gr

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X