ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο προπονητής μου με βίαζε τρεις φορές την ημέρα»

Συγκλονιστική κατάθεση από την τενίστρια Αντζελίκ Κοσί

Σοκαριστική ήταν η κατάθεση που έδωσε η Αντζελίκ Κοσί. Η πρώην τενίστρια προχώρησε σε καταγγελία κατά του προπονητή που είχε στα εφηβικά της χρόνια.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε τον Άντριου Γκέδες ότι τη βίαζε τρεις φορές τη μέρα, ενώ συνολικά προέβει σε ασελγείς πράξεις εναντίον της πάνω από 400 φορές.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν δώδεκα χρονών (σήμερα είναι 36), ωστόσο ο εφιάλτης της άρχισε τρία χρόνια αργότερα σε ένα προπονητικό καμπ.

"Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Με βίαζε τρεις φορές την ημέρα. Το πρώτο βράδυ μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιό του και δεν το έκανα. Και έτσι μπήκε στο δικό μου. Ήταν χειρότερα. Ήμουν φυλακισμένη, δεν μπορούσα να βγω όταν ήθελα" ανέφερε σε άλλο σημείο της κατάθεσής της.

H Κοσί κατήγγειλε επίσης πως στον τενιστικό όμιλο που πήγαινε είχαν γίνει πολλά παράπονα για τη δράση του συγκεκριμένου προπονητή, ωστόσο η απάντηση των αρμοδίων ήταν ότι "έφερνε πολλούς τίτλους".

O Γκέδες έχει ήδη καταδικαστεί σε 18 χρόνια φυλάκισης το 2021 για σεξουαλική παρενόχληση σε τέσσερα κορίτσια ηλικίας 12 έως 17 ετών.

Πηγή: aek365.org

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση