ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λύγισε η Σάκκαρη και έχασε τον τίτλο στην Πάρμα

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μαγιάρ Σερίφ

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Parma Ladies Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε 2-0 σετ από την Μαγιάρ Σερίφ και έμεινε χωρίς τίτλο για φέτος, έπειτα από τρεις χαμένους τελικούς.

Η 27χρονη αναλώθηκε σε αβίαστα λάθη και είχε εμφανές πρόβλημα στο σερβίς της, με την Αιγύπτια να το εκμεταλλεύεται άψογα και να πανηγυρίζει το πρώτο τίτλο της καριέρας της, αλλά και την πρώτη νίκη απέναντι σε αθλήτρια του Top 10.

Η Σάκκαρη έχει κατακτήσει έναν τίτλο στην καριέρα της μετά από συμμετοχή σε έξι τελικούς, με τους τρεις από αυτούς να είναι φέτος.
Οι δύο αθλήτριες έκαναν κατάθεση ψυχής στον σημερινό τελικό, αφού αναγκάστηκαν να δώσουν δύο παιχνίδια μέσα σε λίγες ώρες, λόγω της χθεσινής αναβολής των ημιτελικών εξαιτίας κακοκαιρίας.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, με μπρέικ, ωστόσο η Σερίφ απάντησε στο 2-2. Η Ελληνίδα έφτασε δύο ακόμα φορές σε μπρέικ, με την Αιγύπτια να απαντάει αμέσως και να ισοφαρίζει (3-3 και 5-5). Η Σερίφ κράτησε άνετα το σερβίς της για το 6-5 και κατάφερε να λυγίσει τις αντιστάσεις της Σάκκαρη για νέο μπρέικ που τελείωσε το πρώτο σετ (7-5).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε με μπρέικ και στο δεύτερο σετ, ενώ κράτησε το ρσερβίς της σταματώντας τέσσερα μπρέικ πόιντς για το 2-0. Δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στη συνέχεια, με την Σερίφ να κρατάει το σερβίς της για το 2-1 και στη συνέχεια να ισοφαρίζει σε 2-2 με άνετο μπρέικ.

Η Σάκκαρη πίεσε ξανά στο έβδομο γκέιμ, με την Σερίφ να σταματάει δύο μπρέικ πόιντς και να κρατάει το σερβίς της για το 4-3, ενώ επιβεβαίωσε την υπεροχή της στο σημερινό παιχνίδι με νέο μπρέικ για το 5-3 και πήρε τον τίτλο με 6-3.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση