ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια, κακία»

Ο Απόστολος Τσιτσισπάς έστειλε το μήνυμά του μέσω social media

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Απόστολος Τσιτσιπάς μέσω social media, κάνοντας λόγο για ψεύτικες αναρτήσεις που έχουν σκοπό να πλήξουν την εικόνα του ίδιου και του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά το απίστευτο ξέσπασμα του τελευταίου σε πρόσφατο παιχνίδι στη Βιέννη.

Ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά έκανε λόγο για διαστρεύλωση της αλήθειας και ξεκαθάρισε πως παρά τα εμπόδια συνεχίζουν μαζί και ενωμένοι.

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι,επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ. Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ», έγραψε στα social media.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση