ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Πουτίντσεβα συνεχίζει τη διαμάχη με Σάκκαρη

Ανεβάζοντας αιχμηρά stories, μετά τον καυγά τους στο τουρνουά του Bad Homburg

Η ένταση ανάμεσα στη Μαρία Σάκκαρη και τη Γιούλια Πουτίντσεβα συνεχίζεται, με την αθλήτρια από το Καζακστάν να δίνει συνέχεια στον καυγά τους μέσω αναρτήσεων στο Instagram, μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Bad Homburg.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή (22/6), όταν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια φάνηκε ενοχλημένη από τη στάση της Πουτίντσεβα κατά τη διάρκεια της χειραψίας στο τέλος του αγώνα, καθώς η 30χρονη δεν την κοίταξε στα μάτια.

Η Πουτίντσεβα απάντησε μέσω Instagram, δημοσιεύοντας δύο stories. Στο πρώτο, παρουσίασε φωτογραφίες της Σάκκαρη σε παρόμοιες στιγμές με τις Έμα Ραντουκάνου και Μαρτίνα Τρέβιζαν, όπου επίσης δεν υπήρξε οπτική επαφή κατά τη χειραψία. Στο δεύτερο story, ανήρτησε δική της φωτογραφία με τη λεζάντα: «Παρεμπιπτόντως -όχι ότι με νοιάζει- της έδωσα το χέρι, όπως κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Προφανώς όχι σύμφωνα με το ''πρωτόκολλο αγκαλιάς'' που φαίνεται να ακολουθούν μερικοί άνδρες».

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους φιλάθλους να παίρνουν θέση υπέρ ή κατά των δύο αθλητριών. Το αν η διαμάχη θα συνεχιστεί ή θα λήξει εδώ, μένει να φανεί.

Πουτίντσεβα: Συνεχίζει τη διαμάχη με τη Σάκκαρη στα social media

Πουτίντσεβα: Συνεχίζει τη διαμάχη με τη Σάκκαρη στα social media

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X