ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
20 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Australian Open: Η αντίδραση του Τζόκοβιτς μετά από τη δικαστική απόφαση

Απογοητευμένος ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο

24sports team

info@24sports.com.cy

Σύντομη δήλωση έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τη σημερινή απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου μετά από την οριστική ακύρωση της βίζας του.

«Θα πάρω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και να ανακάμψω, πριν κάνω περαιτέρω δηλώσεις», είπε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο μετά την οριστική ακύρωση της βίζας του. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από την απόφαση απόρριψης της αίτησής μου σχετικά με την ακύρωση της βίζας μου, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να παίξω στο Australian Open. Σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου και θα συνεργαστώ με τις αρχές σχετικά με την Αναχώρησή μου από την Αυστραλία».

Και συνέχισε: «Νιώθω άβολα που η συγκέντρωση ήταν σε εμένα τις τελευταίες εβδομάδες και ελπίζω τώρα να περάσει στο παιχνίδι και το τουρνουά που αγαπώ. Εύχομαι στους παίκτες, στους διαιτητές, στους εργαζόμενους, στους εθελοντές και τους φιλάθλους τα καλύτερα για το τουρνουά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου μου, τους υποστηρικτές μου, τους θαυμαστές μου και τους συμπατριώτες μου για τη διαρκή στήριξη. Ήσασταν πηγή δύναμης για εμένα».

Σίγουρα θα μιλήσει εκτενέστερα για ό,τι έγινε στη Μελβούρνη όταν φτάσει στην πατρίδα του…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση