ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναβολή της Πανεπιστημιάδας του φετινού καλοκαιριού στην Κίνα

Μεταφέρεται για το 2022

Την αναβολή της 31ης Πανεπιστημιάδας, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην Κίνα στις 18 – 29 Αυγούστου, αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή μετά από αξιολόγηση της κατάστασης λόγω της πανδημίας COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού ανέλαβε την υποχρέωση να λάβει τελεσίδικη απόφαση για τη δυνατότητα διοργάνωσής της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, μετά από αρκετές συναντήσεις, η Επιτροπή προετοίμασε και παρουσίασε στη FISU την πολιτική COVID-19 με όρους εισόδου και περιορισμούς που επιβλήθηκαν από τις Κινεζικές Εθνικές Αρχές.

Οι σχετικές προτάσεις υποβλήθηκαν στις αντιπροσωπείες των χωρών οι οποίες και αυτές με την σειρά τους υπέβαλαν τα έντυπα συμμετοχής για ενημέρωση και σχόλια.

Μετά από προσεκτική και ενδελεχή ανάλυση των απαιτήσεων των Κινεζικών αρμοδίων αρχών και τα σχόλια των NUSF, η Εκτελεστική Επιτροπή της FISU, μαζί με την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων και την Ομοσπονδία Πανεπιστημίου Αθλητισμού της Κίνας, συμφώνησαν ότι η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να διοργανωθεί από τις 18 έως τις 29 Αυγούστου 2021 όπως είχε προγραμματιστεί. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε οι αγώνες να αναβληθούν και να μεταφερθούν για το έτος 2022.

Οι τελικές ημερομηνίες των αγώνων θα εγκριθούν και θα ανακοινωθούν στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της FISU

Διεθνή / Διοργανώσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Λεφτά που...ζαλίζουν!

Λεφτά που...ζαλίζουν!

Πόσα κέρδισε ο Τσιτσιπάς μέσα στο 2021 και πόσα έχει βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό από την αρχή της καριέρας του
 |  ΤΕΝΝΙΣ