ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κάνιε Γουέστ είπε πως θα κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος και το κοινό γέλασε

Θα αλλάξει το όνομά του

Τα σχέδια του να θέσει υποψηφιότητα για τον προεδρεία των ΗΠΑ του 2024, αποκάλυψε ο Κάνιε Γουέστ. Αλλά πριν από αυτό, ο διάσημος ράπερ ίσως αλλάξει το όνομά του.

Μιλώντας στο Φεστιβάλ Καινοτομίας του Fast Company, ο 42χρονος Κάνιε Γουέστ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν ο κόσμος λέει ότι δεν είναι ευγενικό να αποκαλείς τον εαυτό σου δισεκατομμυριούχο, εγώ λέω ότι μπορεί να αλλάξω νόμιμα το όνομά μου σε Κρίστιαν Τζίνιους Δισεκατομμυριούχος Κάνιε Γουέστ (Christian Genius Billionaire Kanye West) για έναν χρόνο, μέχρι να καταλάβετε όλοι ακριβώς τι είναι» είπε, προσθέτοντας πως αυτό ακριβώς θα αναγράφεται και στην πινακίδα αυτοκινήτου του.

Τον περασμένο μήνα, το Forbes εκτίμησε ότι τα Yeezy θα φέρουν πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στις πωλήσεις το 2019 και πρόσφατα τον ανέφερε ως δισεκατομμυριούχο. Αλλά τον Ιούνιο, η δημοσίευση τον κατέταξε τέταρτο ανάμεσα στους πλουσιότερους καλλιτέχνες hip-hop του κόσμου, με εκτιμώμενη καθαρή αξία 240 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά ο ίδιος όπως λέει έχει ξεπεράσει το όριο του «εκατομμυριούχος» και θέλει αυτό να αναγνωριστεί.

«Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δεν σκοτώθηκε επειδή είχε ένα όνειρο, είχε κάτι άλλο για το οποίο μιλούσε. Για τη μαύρη ενδυνάμωση, την οικονομική ενδυνάμωση», δήλωσε ο Γούεστ. «Στο Forbes, τους έδειξα μια παραλαβή 890 εκατομμυρίων δολαρίων και δεν με αποκάλεσαν ακόμα «δισεκατομμυριούχο». Δεν θέλουν να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να αγοράσουμε γη. Δεν θέλουν να έχουμε το 100% της ιδιοκτησίας που έχω στο Yeezy... Όταν οι άνθρωποι λένε ότι είναι χάλια να ονομάσεις τον εαυτό σου δισεκατομμυριούχο, λέω ότι μπορώ να αλλάξω νόμιμα το όνομά μου σε Christian Genius Billionaire Kanye West για ένα χρόνο μέχρι να καταλάβετε όλοι ακριβώς τι σημαίνει... Θα είναι και στην πινακίδα κυκλοφορίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουέστ που θέλει να χτίσει σπίτια για τους άστεγους.

Κάνιε Γουέστ: «Θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ»

Σε αυτό το σημείο, ο Κάνιε Γουέστ, άλλαξε την κουβέντα και αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει για να βάλει υποψηφιότητας για πρόεδρος των ΗΠΑ. «Όταν θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024…» ξεκίνησε να λέει ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, με το κοινό να τον διακόπτει γελώντας. Τότε αυτός τους είπε: «Γιατί γελάτε;».

Σύμφωνα με τον Κάνιε Γουέστ, αν εκλεγεί πρόεδρος, «θα δημιουργήσει τόσες πολλές δουλειές». O διάσημος ράπερ, μοιράστηκε τη σκηνή του φεστιβάλ, με τον συνεργάτη του, σχετικά με τα παπούτσια Yeezy που έχει σχεδιάσει, Στίβεν Σμιθ.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X