ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μήνυση 40 εκατ. δολαρίων στην Jennifer Lopez

Για την ταινία Hustlers

Η γυναίκα που αποτέλεσε έμπνευση για τον χαρακτήρα της Ramona στην ταινία Hustlers κατέθεσε μήνυση 40 εκατ. δολαρίων στην εταιρεία παραγωγής της Jennifer Lopez.

Παρόλο που στη μήνυση δεν αναγράφεται πουθενά το όνομα της JLo, η Samatha Barbash υποστηρίζει ότι η εταιρεία παραγωγής της, Nuyorican Productions, η STX Entertainment, η Gloria Sanchez Productions και η Pole Sisters LLC χρησιμοποίησαν την ιστορία της χωρίς τη συγκατάθεσή της. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά της οι παραγωγοί την πλησίασαν για να έρθουν σε συμφωνία και παραδόξως αποφάσισαν να προχωρήσουν ενώ δεν υπέγραψαν απολύτως τίποτα.

«Βασικά έκλεψαν την ιστορία μου. Δεν θα έβαζα την υπογραφή μου για τα δικαιώματα, δεν θα τα έδινα για τηλεόραση και κινηματογράφο για ψίχουλα. Η JLo δεν εργάζεται δωρεάν. Γιατί θα έπρεπε να το κάνω εγώ; Είμαι επιχειρηματίας», δήλωσε σχετικά η Barbash που όντως υπήρξε stripper στο Club’s Gentleman’s στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, το 2017 κατηγορήθηκε για συνωμοσία, επίθεση και κλοπή.

Παράλληλα, στη μήνυση αναφέρεται ότι η παραγωγή σκιαγράφησε τον χαρακτήρα της με αρνητική χροιά, παρουσιάζοντάς την να κάνει χρήση παράνομων ουσιών στο σπίτι όπου έμενε με το παιδί της.

Πηγή: Marieclaire.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση