ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προύντζος –Αλεξανδρινού: Οι δημόσιες ευχές

Η κόρη τους έγινε 17 ετών και είναι μια κούκλα –Φωτογραφία

Beautiful People team

 

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η Γωγώ Αλεξανδρινού να ευχηθεί χρόνια πολλά στην κόρη της, Μαρία.

Χθες λοιπόν, 1/7 η κόρη του ζευγαριού γιόρτασε τα 17α γενέθλιά της και η μητέρα της, που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία, δε θα μπορούσε παρά να της ευχηθεί και δημόσια.

Η Γωγώ Αλεξανδρινού που είναι παντρεμένη με τον Δήμαρχο Λευκωσίας Χαράλαμπο Προύντζο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια όμορφη φωτογραφία της κόρης της και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Πρώτη φορά χώρια στα γενέθλιά σου, βάσανό μου. Κυνήγησε τα όνειρά σου, απόλαυσε κάθε στιγμή, δεν υπάρχουν όρια. Αλλά το σπίτι σου θα σε περιμένει πάντα να γυρίσεις».

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί, η Μαρία έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει εξελιχθεί σε μια αρκετά εντυπωσιακή κοπέλα.

Δείτε την φωτογραφία:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Σοκ τι της είπε

Σε σοκ Αριστοτέλους

Απίστευτο περιστατικό με άγνωστη γυναίκα που ήθελε να της διαβάσει το χέρι – «Μου είπε πως δε…»
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ