ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Megxit: Ποια θέματα θα συζητήσουν στο «Sandringham Summit»;

Οι άξονες που θα τεθούν στο συνέδριο των royals

Για σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει έχει διευθετήσει ένα meeting στο βασιλικό κτήμα του Sandringham στην ανατολική Αγγλία, με σκοπό να βρεθεί μια λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει μετά από την επιθυμία του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan Markle να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Όπως σας είπαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα, πέρα από την βασίλισσα και τον δούκα του Sussex, «το παρών» τους θα δώσουν ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Wlliam, ενώ σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Meghan θα συμμετέχει μέσω βιντεόκλησης.

Πριν δούμε τα ζητήματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο, να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά που τα μέσα ενημέρωσης λαμβάνουν ειδοποίηση για μια τέτοια συνάντηση μεταξύ των κορυφαίων μελών της βασιλικής οικογένειας, κάτι που ερμηνεύεται ως πρόθεση της βασίλισσας να δείξει ότι ανακτά τον έλεγχο μετά από το σάλο που προκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ας δούμε αναλυτικά τα ζητήματα που θα τεθούν, όπως τα αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της dailymail.co.uk.

1.Το TRH ερώτημα: Ο Harry και η Meghan ελπίζουν πως θα συνεχίσουν να αναλαμβάνουν καθήκοντα εκ μέρους της βασίλισσας – κάτι που σημαίνει πως οι βασιλικοί τίτλοι θα τους είναι απαραίτητοι. Θα συνεχίσουν όμως να τους έχουν; Χάνοντάς το τίτλο “Τhe Royal Highness” θα σήμαινε πως χάνουν και την αξία τους. Στην περίπτωση μάλιστα που συμβεί κάτι τέτοιο, οι δυο τους κατατάσσονται πιο κάτω και από τις κόρες του πρίγκιπα Andrew, Βεατρίκη και Ευγενία. Να σημειώσουμε όμως πως κάτι τέτοιο μάλλον δεν πρόκειταινα συμβεί αφού το να χάσουν τους τίτλους τους δεν θα σύμφερε ούτε τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας – ήδη γνωρίζουν τις συνέπειες από την περίοδο της πριγκίπισσας Diana.

2.The Sussex Martyrs: Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πιστεύουν ακράδαντα –όπως αναφέρουν στο νέο τους site- στον ρόλο της μοναρχίας και γι’ αυτό επιθυμούν να «υπηρετούν» την βασίλισσα. Αν η ελπίδα τους «πεθάνει», τότε αυτομάτως η μοναρχία θα δείξει παλιομοδίτικη. Η επικρατέστερη επιλογή είναι ο Harry και η Meghan να κρατήσουν μεν την προσωπική τους ζωή ιδιωτική, ωστόσο να συμμετέχουν σε μεγάλα γεγονότα όπως για παράδειγμα το Trooping The Colour. Την ίδια στιγμή, όλα τους τα βασιλικά καθήκοντα θα είναι μειωμένα, οπότε κάτι τέτοιο θα τους ικανοποιεί. Θα συμβεί όμως αυτό;

Δείτε την συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X