ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες της Marilyn από το νεκροτομείο (Vid)

Τι αποκαλύπτει ο γιος φωτογράφου

Σε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με την διάσημη σταρ Μέριλιν Μονρόε προχωρά ένα νέο ντοκιμαντέρ σχετικό με τον θάνατο της, το οποίο φέρει το όνομα "Scandalous: The Death of Marilyn Monroe" (Σκανδαλώδες: Ο Θάνατος της Μέριλιν Μονρόε) και αναμενόταν να προβληθεί το βράδυ της 18ης Αυγούστου στο Fox News.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ντοκιμαντέρ υποστηρίζει πως ο φωτογράφος Leigh Wiener δωροδόκησε τους υπεύθυνους του νεκροτομείου, όπου κρατούσαν το άψυχο σώμα της Μέριλιν, προσφέροντάς τους μπουκάλια με αλκοόλ, ώστε να έχει πρόσβαση στο δωμάτιο και να δει και να φωτογραφίσει τη νεκρή σταρ.

Ο Devik Wiener, ο γιος του θρυλικού φωτογράφου, αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ πως ο πατέρας του "χρησιμοποίησε δύο μπουκάλια με ουίσκι για να μπει στην "απαγορευμένη" περιοχή", ενώ υποστήριξε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε μία τέτοια κίνηση για να καταφέρει να έχει πρόσβαση σε χώρο που δεν του επιτρεπόταν.

Την μέρα εκείνη, ο Leigh Wiener εξασφάλισε μερικά ρολά φιλμ από το νεκρό κορμί της Μονρόε, εκ των οποίων πούλησε τα τρία στο περιοδικό Time Magazine. Σε αυτά τα καρέ συμπεριλαμβάνεται και η διάσημη φωτογραφία της νεκρής σταρ μέσα στο συρτάρι του νεκροτομείου με το σχετικό καρτελάκι στο δάχτυλο του ποδιού της.

Ο γιος του φωτογράφου, ο Devik, ισχυρίζεται, λοιπόν, στο ντοκιμαντέρ, πως πέρα από τα τρία ρολά φιλμ που πουλήθηκαν στο περιοδικό, υπάρχουν δύο ακόμη, τα οποία απεικονίζουν τη νεκρή σταρ εντελώς γυμνή. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας του έκρυψε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και δεν τις έδειξε ποτέ σε κανέναν.

Όπως δηλώνει στο ντοκιμαντέρ ο Devik: "Τα τελευταία δύο ρολά φιλμ, τα οποία περιείχαν εικόνες πέρα από την ετικέτα στο πόδι της, επέστρεψαν στο δικό του στούντιο, επεξεργάστηκαν, εξετάστηκαν και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν πολύ γρήγορα μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο. Δεν νομίζω ότι προορίζονταν για να τις δει το κοινό".

Ωστόσο, η τοποθεσία των γυμνών φωτογραφιών της νεκρής σταρ παραμένει ένα μυστήριο, καθώς ο Leigh Wiener πέθανε προτού μοιραστεί με κάποιον τη θέση που τις έκρυψε.

Στο παρακάτω βίντεο της Daily Mail μπορεί να δει κανείς καρέ και αποσπάσματα του ντοκιμαντέρ:

Πηγή: news247.gr

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X