ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο λαμπερό δείπνο της Κάτιας Θεοδότου (Pic,Vid)

Από την διακόσμηση με τα υπέροχα λουλούδια στην πισίνα μέχρι τους λαμπερούς καλεσμένους

Σε ένα φαντασμαγορικό dinner από αυτά που μας έχει συνηθίσει, βρέθηκαν λίγες μέρες πριν, οι καλεσμένοι της αγαπημένης μας Κύπριας Socialite Κάτιας Θεοδότου.

Από την διακόσμηση με τα υπέροχα λουλούδια στην πισίνα μέχρι τους λαμπερούς καλεσμένους σίγουρα μιλάμε για ένα πάρτι που όλοι θα θέλαμε να βρεθούμε. Άλλωστε η αισθητική και το στιλ της Κάτιας δεν είναι κάτι που κρύβεται.

Σε φωτογραφία της στο Instagram δημοσίευσε το πανέμορφο τραπέζι κάνοντας έκπληξη στους καλεσμένους της μιας και στο δείπνο εμφάνιση έκανε μεταξύ άλλων και ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης.

Καλεσμένοι στο δείπνο ήταν ακόμη αρκετοί επώνυμοι Κύπριοι όπως η Έλσα Αναστασιάδη-Λούτσιου, η Έμιλυ Γιολίτη και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, η Έλενα Αρμένη, η Έλις Μισιρλή, αλλά και οι μάνατζέρ του γνωστού καλλιτέχνη!

 

Η Κύπρια επιχειρηματίας δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη την τελευταία του επιτυχία «Οινόπνευμα Φτηνό» ενώ ο ίδιος της αφιέρωσε το τέλος αφού στην θέση της λέξης καρδιά τραγούδησε «Κάτια μου»

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X