ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελπίδα Ιακωβίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη μετακόμισή της στην Αθήνα!

«Μοσχομυρίζει το αγόρι μου»

Beautiful People team

 Η Ελπίδα Ιακωβίδου, πριν από λίγο καιρό αποχαιρέτησε την εκπομπή της στην Κύπρο με δάκρυα στα μάτια, καθώς μετακομίζει στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει την ζωή της στην Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένο της, Τζώνη Καλημέρη, με τον οποίο πρόκειται σύντομα να ανεβούν και τα σκαλιά της Εκκλησίας στις 19 Ιουλίου.

Ινκόγκνιτο στην Αγία Νάπα ο Σάκης Ρουβάς! Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ!

 Το απόγευμα της Παρασκευής, 27 Ιουνίου η Ελπίδα Ιακωβίδου, ταξίδεψε για Αθήνα ξεκινώντας το νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο αποχαιρετώντας την Κύπρο, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Εις το επανιδείν Κύπρος μου».

 Στην πρώτη της ανάρτηση από την Αθήνα, η λαμπερή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή στιγμή με το αγαπημένο σκυλάκι του Τζώνη Καλημέρη, το οποίο όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, θα τη συνοδεύσει μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό της στην εκκλησία την ημέρα του γάμου.

«Ο Σαμούκος πήγε για grooming σήμερα. Του έβαλαν και φιόγκο τα κορίτσια. Μοσχομυρίζει το αγόρι μου», έγραψε στη λεζάντα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Σαμ.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση