ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η συγκινητική κίνηση του Ρουβά - Θα αναλάβει τα ιατρικά έξοδα παίκτριας

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη στο πλατό

Στη σκηνή του The Voice ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής η Βάλια, η παίκτρια από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, και τραγούδησε με όλη της την ψυχή στα Battles, μαζί με την Μαρίνα, την αντίπαλη παίκτριά της.

"Βάλια μου είσαι μια υπέροχη τραγουδίστρια. Πραγματικά πονάει η καρδούλα μου να σε ακούω έτσι να τραγουδάς. Θέλω να βρούμε ένα τρόπο να γίνεις καλά και μετά να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου, στις συναυλίες. Είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια. Θέλω να καταλάβεις πόσο πολύ μου αρέσεις. Έχοντας πει, λοιπόν, όλα αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα με τη φωνή σου", είπε στη Βάλια ο Σάκης Ρουβάς, όταν τελείωσαν το τραγούδι τους τα κορίτσια.

Τότε η παίκτρια τον ευχαρίστησε πάρα πολύ με τεράστια χαρά για τα καλά του λόγια και για την πρόταση συνεργασία που της έκανε, ενώ για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, είπε: "Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και μπορώ να το καλύψω, θα το κάνω".

Τότε ο διάσημος τραγουδιστής της πρότεινε να καλύψει εκείνος τα έξοδα, λέγοντάς της "Κι αν σου έλεγα ότι θα τα καλύψω εγώ, τι θα έκανες;", με τη νεαρή παίκτρια να απαντά: "Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι θα μου προτείνατε κάτι τέτοιο. Θα ήταν υπέροχο, πραγματικά".

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη στο πλατό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τελικά στην επόμενη φάση πέρασε η Μαρίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X