ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

«Η Πάολα έκανε πάρτι κάθε βράδυ»

Στην αντεπίθεση ο Νότης

Αιχμές κατά της Πάολα, για την εσπευσμένη της αποχώρηση από το σχήμα στο «Γκάζι Live» δυο εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση των παραστάσεων, αφήνει το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη.

Ο Νότης Σφακιανάκης, φέρεται να κατηγορεί την Πάολα, ότι έκανε «πάρτι» στο καμαρίνι της μέχρι τις πρωινές ώρες και ο ίδιος δεν μπορούσε να υποδεχθεί τον κόσμο που ήθελε να τον δει μετά το πρόγραμμα.


«Δεν αντέχω τις ιδιοτροπίες του κυρίου Σφακιανάκη»


Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά πως την περασμένη Παρασκευή, η Πάολα ολοκλήρωσε μια ώρα νωρίτερα από το προβλεπόμενο το πρόγραμμά της.

Το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη, αναφέρει συγκεκριμένα: «Η Πάολα έκανε πάρτι κάθε βράδυ. Μάζευε φίλους και συνεργάτες ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο πρόγραμμα και έμεναν μέχρι αργά το πρωί. Το καμαρίνι του Νότη ήταν μεσοτοιχία με εκείνο της Πάολα και η μουσική και τα τραγούδια ήταν στη διαπασών. Ο Νότης ολοκλήρωνε το πρόγραμμά του στις 6 το πρωί και έμενε για 2-3 ώρες, ώστε να δει τον κόσμο που τον περίμενε, αλλά και συνεργάτες. Όμως λόγω της έντασης της μουσικής δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει ούτε καν συνομιλία. Ζήτησε από την Πάολα 2 φορές, πολύ ευγενικά, να χαμηλώσει την ένταση, όμως δεν εισακούστηκε. Την Παρασκευή το βράδυ αντί να τελειώσει το πρόγραμμά της στις 4 το πρωί, όπως κάθε φορά, κατέβηκε από την πίστα στις 3. Μια ώρα νωρίτερα».

Η ιδιοκτησία του «Γκάζι Live» νωρίτερα, είχε αποδόσει την αποχώρηση της Πάολα, σε «προσωπικούς λόγους».

Πηγή: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X