ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ομιλία του Harry μας θύμισε αυτή της Diana

Μήπως εμπνεύστηκε και από αυτή

H ομιλία του πρίγκιπα Harry, λίγο πριν αποχωρήσει από το παλάτι μας συγκίνησε πραγματικά όμως μας θύμισε και κάτι... Πολλά από τα σημεία της ομιλίας του, μας θύμισαν τα όσα είχε πει η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, όταν βρέθηκε σε παρόμοια θέση.

Το 1993, η Diana, παραιτήθηκε μετά την έντονη προσοχή και λογοκρισίας των μέσων και όπως φαίνεται, το ίδιο έκανε και ο γιος της 27 χρόνια μετά. Ο Harry στην ομιλία του αναφέρεται στην μητέρα του, μήπως εμπνεύστηκε και από αυτή αφού η ομιλία τους έχει τόσες ομοιότητες;

Σημεία από την ομιλία της πριγκίπισσας Diana
«12 χρόνια μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μου ήταν η συνεργασία μου με άτομα όπως εσείς.

Είμαι ευγνώμων σε όλους. Ελπίζω πως για αντάλλαγμα σας υπηρέτησα.

Πριν από ένα χρόνο σας μίλησα για την επιθυμία μου να συνεχίσω το έργο μου χωρίς να αλλάξει κάτι... Παρόλα αυτά η ζωή και οι περιστάσεις αλλάζουν και με συγχωρείτε που παίρνω την ευκαιρία τώρα να μοιραστώ τα μελλοντικά μου σχέση μαζί σας αν και έχουν αλλάξει.

Μου είναι δύσκολο να αντέξω την υπερβολική προσοχή και με επηρεάζει στα δημόσια καθήκοντά μου όσο και στην προσωπική μου ζωή.
Για μένα έχει μεγάλη σημασία η φιλανθρωπική εργασία και σκοπεύω να επικεντρωθώ σε ένα μικρότερο φάσμα τομέων στο μέλλον. Τους επόμενους μήνες θα αναζητήσω ένα τρόπο να συνδυάσω τον δημόσιο ρόλο μου που είναι σημαντικός ελπίζοντας και σε μια ιδιωτική προσωπική ζωή.

Ελπίζω να με καταλάβετε και να μου δώσετε χώρο και χρόνο πράγματα που μου έχουν λείψει τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε την συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Diana  |  Harry

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X