ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δημόσια συγγνώμη της Μέγκι Ντρίο στην Κατερίνα Καινούργιου

«Έχει κλείσει η φωνή σου;»

Μετά τη διήμερη τηλεοπτική της απουσία και το δημόσιο «ξέσπασμα» της Κατερίνας Καινούργιου, η Μέγκι Ντρίο επέστρεψε στο πόστο της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN.

H πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM μάλιστα, να απολογηθεί για όσα ακούστηκαν από την παρουσιάστρια στον «αέρα» τα περασμένα 24ωρα.

«Μέγκι μου καλημέρα! Είσαι καλά;» τη ρώτησε η Κατερίνα συνεχίζοντας «Έχει κλείσει η φωνή σου;» δίνοντας, έτσι, πάσα στο μοντέλο να πει όσα εκείνη ήθελε για τις μέρες που έλειπε.

Άραγε θα υπάρξουν στο μέλλον αντίστοιχα, χαμογελαστά ενσταντανέ με τις δύο γυναίκες; /Φωτογραφία Instagram
«Είμαι καλά. Θέλω να αναφέρουμε και κάτι αφού την Παρασκευή έλειπα για θέματα προσωπικά. Θέλω, πρώτα απ’ όλα, να ζητήσω συγγνώμη από όλους σας» είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι στον αέρα της πρωινής εκπoμπής.

«Όχι μόνο από σένα. Και από τους τηλεθεατές και από τους συνεργάτες μου. Αφού αναφέρθηκε και το θέμα με τους συνεργάτες μου. Απλώς θέλω να πω πως υπάρχουν και κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία δεν θέλω να τα θίξω ούτε στους τηλεθεατές. Είναι προσωπικά και θέλω να τα κρατήσω για εμένα” πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο. “Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη και εσάς και μερικούς ανθρώπους που είναι έξω. Θέλω να το λήξω αυτό εδώ!» αποκρίθηκε με το πάνελ να την καλωσορίζει ξανά στο πλατό.

Για να δούμε, θα ηρεμήσουν τα πνεύματα μεταξύ τους;

Πηγή: star

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X