ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Η απάντηση της Περάκη στα σχόλια της Άννας - Μαρίας

Aπό «ελαφάκι» μετατράπηκε χθες σε «γάτα»

Aπό «ελαφάκι» όπως την αποκαλούν κριτές, coaches και παίκτριες στο GNTM 2, η Άννα Μαρία Ηλιάδου μετατράπηκε χθες σε «γάτα» που έδειξε τα δόντια της. Αφορμή στάθηκε η κακή, όπως την βίωσε, συνεργασία της με το μοντέλο Αναστασία Περράκη σε δοκιμασία του ριάλιτι μοντέλων του Star. Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε στο GNTM για να αποτελέσει ένα έμψυχο prop για την φωτογράφιση των μοντέλων. Ωστόσο η χημεία της δεν ήταν εξίσου καλή με όλα τα κορίτσια.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Αναστασία Περράκη χρειάστηκε να συνεργαστούν στην φωτογράφιση που θα έκρινε την αποχώρηση στο επεισόδιο της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου. Το θέμα “Girls United”. Η ένωσή τους όμως έμεινε μόνο στο ρούχο που φορούσαν. Στο πνεύμα, μόνο ένωση δεν υπήρξε.

Όταν βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή με τη φωτογραφία της, η Άννα Μαρία ισχυρίστηκε πώς ήθελε να κάνει πόζες στη φωτογράφιση στις οποίες η Αναστασία Περράκη αρνήθηκε να την ακολουθήσει. «Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος που μου το αρνήθηκε, αλλά θα προτιμούσα να το ακούσω από τον κύριο Μπράτη, παρά από την Αναστασία», είπε η Άννα Μαρία. Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά ήταν άμεση και έντονη. «Δεν σε ενδιαφέρει;» ρώτησε τη διαγωνιζόμενη η Βίκυ Καγιά, η οποία όταν άκουσε αρνητική απάντηση, είπε σε έντονο ύφος: «Ωραία συμπεριφορά, μπράβο Άννα Μαρία». Ο αγαπημένος της Άγγελος Μπράτης είπε πώς δεν διέκρινε κάποια προσπάθεια από την Αναστασία Περράκη να μην τη βοηθήσει, ενώ Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός επενέβησαν και πήραν το μέρος της Άννας Μαρίας.

Η απάντηση της Αναστασίας Περράκη στην Άννα Μαρία

Σήμερα τη σκυτάλη της «ανάλυσης» των τεκταινόμενων στο GNTM πήρε το Happy Day του Alpha. Εκεί βρέθηκε ως καλεσμένη η Αναστασία Περράκη. Το γνωστό μοντέλο απάντησε στα σχόλια της Άννας Μαρίας Ηλιάδου.

«Δεν προσπάθησα να καθοδηγήσω καμία. Επειδή ακριβώς διαγωνίζονται ήθελα να με καθοδηγήσουν αυτές όπως ήθελαν. Για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Με την Ίλντα είχαμε καλύτερη χημεία. Η μόνη μου ένσταση σε αυτά που είπε η Άννα Μαρία είναι πως επειδή φορούσαμε ένα bomber που έκλεινε στη μέση, μου ζήτησε να γυρίσουμε στο πλάι. Οπότε θεώρησα πως αυτό δεν θα λειτουργήσει και της το είπα. Από θέμα εμπειρίας το είπα. Ίσως ήταν λάθος μου εκείνη τη στιγμή. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω και όχι να το πω» είπε, μεταξύ άλλων, η Αναστασία Περράκη.

Πηγή: ladylike

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X