ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φοβάμαι...» - Ραγίζει καρδιές η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου (pic)

Το μήνυμα της

Ραγίζει καρδιές το μακροσκελές κείμενο της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, καθώς έγραψε ότι «φοβάται» για όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία βιώνουμε παγκοσμίως το τελευταίο διάστημα.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριαμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το καλοκαίρι και παράλληλα έγραψε και ένα μήνυμα το οποίο κυριολεκτικά ράγισε καρδιές μιας και αναφέρεται σε όσα ζούμε σήμερα.

Το κείμενο της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου:

«Όχι δεν αναπολώ το παρελθόν! Δεν με αφορά να γυρίσει πίσω! Με αφορά από δω και πέρα τι γίνεται. Γιατί συνέχεια ασχολούμαστε με το να αναπολούμε με το παρελθόν; Δεν σημαίνει ότι επειδή τώρα υπάρχει αυτή η παύση ότι πέρσι η και πιο παλιά ήταν καλύτερα! Δείτε εδώ και την εξομολόγηση που είχε κάνει για τα ναρκωτικά

Δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναέρθουν όμορφες και ΝΑΙ καλύτερες στιγμές! Αξιοποιούμε το τώρα όσο καλύτερα μπορούμε! Προσωπικά θέλω να προχωράω. Ότι έγινε, έγινε! Να κάθομαι να χάνω χρόνο και να σκέφτομαι το πριν; Όχι! Μόνο μπροστά κοιτάω. Και οργανώνομαι για το μετά. Δημιουργώντας χώρο στο τώρα! Στο εδώ και τώρα τι κάνω μετράει.

Ναι πολλές οικονομικές καταστροφές. Πολλές συναισθηματικές. Πολύ ξεβόλεμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω όλο τον κόσμο που υποφέρει. Ούτε να λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Μπορώ όμως να μην κατηγορώ κανέναν για πράγματα που μου συμβαίνουν, να ασχολούμαι μόνο με τη Ζωή μου και αν μπορώ που και που, χωρίς υπερβολές, να βοηθάω που και που έχει καλώς.

Αλλά βοηθώ σιωπηλά. Δεν φωνάζω το τι κάνω. Γιατί το κάνω για μένα. Όσο φωνάζεις αυτά που κάνεις τόσο τα κάνεις για τα μάτια του κόσμου και όχι για την σωτηρία της ψυχής σου αλλά και του άλλου…

Βοηθάω επίσης μιλώντας για δικά μου βιώματα που ξεπέρασα και θεραπεύτηκα! Αυτό είναι βοήθεια. Το να είσαι ευάλωτος σε έναν κόσμο που σε θέλει να το παίζεις σκληρός!

Η ευαισθησία είναι μαγκιά. Η ευαισθησία είναι δύναμη! Προχωράω παρακάτω. Με τα εφόδια του πριν. Σε ένα μέλλον φτιαγμένο από χιλιάδες αποτυχίες, πόνους, λύπες, πεσίματα, παρεξηγήσεις….χαρές, ευτυχίας, δημιουργίας, έκφρασης…..

Και ποιος δεν πέρασε χιλιάδες πράγματα στην Ζωή του; Λυπάμαι ανθρώπους που έχουν μόνο πτυχία και ψυχωτικά οργανωμένες ζωές.

Λυπάμαι ανθρώπους που δεν έχουν τσαλακωθεί. Λυπάμαι ανθρώπους που φοβούνται την αποτυχία, την βλακεία, τα λάθη, λύπη, τον πόνο…..

Προσωπικά φοβάμαι αυτούς τους ανθρώπους…Φοβάμαι να μην έχω δίπλα μου ανθρώπους να θαυμάζω και να επικοινωνώ! Γιατί αν έχεις ωραίους ανθρώπους δίπλα σου , αντέχεις τα πάντα! #katharizoi #katharessxeseis #drasi #epikoinonia #ekfrasi #dimiourgia #zise #zoi», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Δείτε την ανάρτηση της:

 
 
 
View this post on Instagram

Όχι δεν αναπολώ το παρελθόν! Δεν με αφορά να γυρίσει πίσω! Με αφορά απο δω και πέρα τι γίνεται. Γιατί συνέχεια ασχολούμαστε με το να αναπολούμε με το παρελθόν; Δεν σημαίνει ότι επειδή τώρα υπάρχει αυτή η παύση ότι πέρσι η και πιο παλιά ήταν καλύτερα! Δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναέρθουν όμορφες και ΝΑΙ καλύτερες στιγμές! Αξιοποιούμε το τώρα όσο καλύτερα μπορούμε! Προσωπικά θέλω να προχωράω. Ότι έγινε, έγινε! Να κάθομαι να χάνω χρόνο και να σκέφτομαι το πριν; Όχι! Μόνο μπροστά κοιτάω. Και οργανώνομαι για το μετά. Δημιουργώντας χώρο στο τώρα! Στο εδώ και τώρα τι κάνω μετράει. Ναι πολλές οικονομικές καταστροφές. Πολλές συναισθηματικές. Πολύ ξεβόλεμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω όλο τον κόσμο που υποφέρει. Ούτε να λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Μπορώ όμως να μην κατηγορώ κανέναν για πράγματα που μου συμβαίνουν, να ασχολούμαι μόνο με την Ζωή μου και αν μπορώ που και που , χωρίς υπερβολές, να βοηθάω που και που έχει καλώς. Αλλά βοηθώ σιωπηλά. Δεν φωνάζω το τι κάνω. Γιατί το κάνω για μένα. Όσο φωνάζεις αυτά που κάνεις τόσο τα κάνεις για τα μάτια του κόσμου και όχι για την σωτηρία της ψυχής σου αλλά και του άλλου... Βοηθάω επίσης μιλώντας για δικά μου βιώματα που ξεπέρασα και θεραπεύτηκα! Αυτό είναι βοήθεια. Το να είσαι ευάλωτος σε έναν κόσμο που σε θέλει να το παίζεις σκληρός! Η ευαισθησία είναι μαγκιά. Η ευαισθησία είναι δύναμη! Προχωράω παρακάτω. Με τα εφόδια του πριν. Σε ένα τώρα φτιαγμένο απο χιλιάδες αποτυχίες, πόνους, λύπες, πεσίματα, παρεξηγήσεις....χαρές, ευτυχίας, δημιουργίας, έκφρασης..... Και ποιος δεν πέρασε χιλιάδες πράγματα στην Ζωή του? Λυπάμαι ανθρώπους που έχουν μόνο πτυχία και ψυχωτικά οργανωμένες ζωές. Λυπάμαι ανθρώπους που δεν έχουν τσαλακωθεί. Λυπάμαι ανθρώπους που φοβούνται την αποτυχία, την βλακεία, τα λάθη, λύπη, τον πόνο..... Προσωπικά φοβάμαι αυτούς τους ανθρώπους... Φοβάμαι να μην έχω δίπλα μου ανθρώπους να θαυμάζω και να επικοινωνώ! Γιατί αν έχεις ωραίους ανθρώπους δίπλα σου , αντέχεις τα πάντα! #katharizoi #katharessxeseis #drasi #epikoinonia #ekfrasi #dimiourgia #zise #zoi

A post shared by Μαρία-Ελένη-Ζωή Λυκουρέζου (@mariaelenilykourezou) on

Πηγή: youweekly.gr

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X