ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκρηκτική η «Κόμισσα» της Κύπρου - «Είμαι γατούλα... μετά βγαίνει η τίγρη» (vids)

Ο τίτλος, το διαζύγιο, η μεγαλύτερη της τρέλα

Εκρηκτική, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, εμφανίστηκε η Κόμισσα Βανέσα Πομπόνη, στην εκπομπή της Κωντσαντίνας Ευριπίδου, «Όλα Καλά».

Η κ. Πομπόνη είναι ομολογουμένως από τις γυναίκες εκείνες που δεν περνούν απαρατήρητες. Έντονη προσωπικότητα με άποψη και μια ζωή που πολλοί θα ζήλευαν.

Ξεκινώντας την συζήτηση, η Κωνσταντίνα την ευχαρίστησε για την παρουσία της στην εκπομπή, με την ίδια να απαντά, «Πιστεύω ότι πρέπει να παρουσιαζόμαστε όταν έχουμε κάτι να πούμε. Δεν μ΄αρέσει να γίνομαι μαϊντανός. Επίσης επιλέγω πολύ προσεκτικά πού βγαίνω. Δεν υπάρχει λόγος, έχω παίξει παντού…».

Ακολούθως ερωτήθηκε πώς απέκτησε τον τίτλο Κόμισσα και απάντησε ότι, «Είναι λόγω του συζύγου μου, ήταν κόμης λόγω της οικογένειάς του… Επισήμως δεν έχω χωρίσει ακόμα». Μάλιστα αναφερόμενη στο διαζύγιο χαριτολογώντας είπε, «τα διαζύγια για κάποιους κοστίζουν ακριβά».

 

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η μεγαλύτερη τρέλα που έκανε ποτέ η κ. Πομπόνη ακομπλεξάριστη εξομολογήθηκε ότι κάποτε τράκαρε με το όχημά της στις πόρτες γιατί ο σύζυγός της δεν την άφηνε να πάει να συναντήσει μια φίλη της.

 Αφοπλιστικά ειλικρινής, στοιχείο που την χαρακτηρίζει, όταν ρωτήθηκε γιατί χώρισε είπε, ανάμεσα σε άλλα, «δεν χωρίσαμε, απλώς υπάρχει φθορά…».

Η Κόμισσα Βανέσα Πομπόνη αποστόμωσε τους πάντες, σε σχόλιο για την προσωπική της ζωή και για το κατά πόσον φροντίζει τον εκάστοτε σύντροφό της, «Ναι! Όταν είμαι ερωτευμένη πραγματικά είμαι γατούλα… μετά βγαίνει η τίγρη».

Τα λόγια στην περίπτωση της Κόμισσας Πομπόνη είναι κυριολεκτικά περιττά. Είναι απολαυστική σε κάθε εμφάνισή της.    

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση