ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είχα πολύ έντονο πονοκέφαλο που, όταν έβηχα, μου «βαρούσε» στο κεφάλι»

Ο Σάκης Τανιμανίδης για συμπτώματα κορωνοϊού

Μετά τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα νόσησε από τον κορωνοϊό και ο Σάκης Τανιμανίδης. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media o παρουσιαστής. Ο ίδιος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του στην ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε εδώ μέσα στο σπίτι κι έχω κι εγώ τα συμπτώματα του ιού απ’ ότι φαίνεται. Σήμερα είμαι καλύτερα. Πέρασα δύο μέρες που ανέβασα μέχρι 38.7 πυρετό και μια ελαφριά δύσπνοια. Εγώ είχα και πονοκέφαλο την πρώτη μέρα, πολύ έντονο πονοκέφαλο, που όταν έβηχα μου “βαρούσε” στο κεφάλι.

Ευτυχώς έχει περάσει και ο πονοκέφαλος, ο πυρετός έχει πέσει κι έχω λίγα δέκατα τώρα. Είναι αρκετά πιο ήπια η μορφή του. Ελπίζουμε να μην ανέβει τις επόμενες μέρες, διατηρούμε τη διάθεσή μας, καθόμαστε μέσα και περιμένουμε να περάσει όλο αυτό. Και η Χριστίνα είναι αρκετά καλύτερα πλέον.

Είναι απολύτως φυσιολογικό ο κόσμος να φοβάται. Βλέπουμε πράγματα πρωτόγνωρα, πράγματα τα οποία αν μας ρωτούσε κάποιος δύο εβδομάδες πιο πριν ότι μπορεί να συμβεί αυτό, θα λέγαμε ότι αυτά συμβαίνουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η ανακοίνωση ότι νόσησε και εκείνος από κορωνοϊό

Ο γνωστός παρουσιαστής γνωστοποίησε την κατάστασή του με μία ανάρτηση στο Instagram και μάλιστα έδειξε ότι διαθέτει καλή ψυχολογία, γράφοντας χαρακτηριστικά πως... θα είναι πλέον και πάλι αγκαλιά με την αγαπημένη του. Έσπευσε δε με τη φωτογραφία που ανάρτησε μαζί με το κείμενό του να αποδείξει ότι περίμενε με ανυπομονησία να αγκαλιάσει ξανά τη Χριστίνα Μπόμπα.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X