ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Διάσημος σχεδιαστής φοράει τα ρούχα του άπλυτα επί μήνες

Φοράω τα ίδια ρούχα στην δουλειά μέρα παρά μέρα

Ο σχεδιαστής μόδας Tom Ford μπορεί να είναι παγκοσμίως διάσημους για το στυλ και τα ρούχα του, αλλά αποκαλύπτει πως φορά τα ίδια ρούχα καθημερινά.

Ο 58χρονος σχεδιαστής λέει ότι πως είναι τόσο πολυάσχολος – διοικεί την αυτοκρατορία μόδας του, έγινε πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, εργάζεται σε δύο επερχόμενες ταινίες και κάπου εκεί περνά λίγο χρόνο με τον 70χρονο σύζυγό του Ρίτσαρντ Μπάκλεϊ και τον 6χρονο γιο τους, Τζακ – που του είναι ευκολότερο να ανακυκλώνει τα ρούχα του, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως μπορεί και να κάνει μήνες να τα πλύνει.

Γιατί πλένει σπάνια τα ρούχα του ο Tom Ford

«Συχνά νιώθω ότι φορώ την εργασία της δουλειάς, αλλά δεν έχω την ενέργεια, είτε το πιστεύετε είτε όχι, να σκεφτώ ένα νέο λουκ. Και ξέρω πως αυτό έχει αποτέλεσμα για μένα. Μαύρο, καφέ και γκρι. Και άσπρο για το τένις. Αυτά είναι τα χρώματά μου» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Vogue

Και συνέχισε: «Παρεμπιπτόντως, αυτά τα παντελόνια πιθανότατα να έχουν και μήνες να πλυθούν. Φοράω τα ίδια ρούχα στην δουλειά μέρα παρά μέρα. Τα βγάζω από το βράδυ και τα κρεμάω σε ένα πράγμα που κανείς δεν χρησιμοποιεί πια, ένα valet de nuit. Βάζω το σακάκι μου από πάνω, γυρίζω το παντελόνι ανάποδα, βγάζω τις τσέπες έξω και το επόμενο πρωί σηκώνομαι, ξυπνάω τον Τζακ, ντύνομαι και τον πηγαίνω στο σχολείο. Κι έτσι τα ξαναβάζω πάλι όλα πίσω».

Ο Tom Ford ξεκίνησε την εταιρεία του πριν από 13 χρόνια και πλέον έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που μπορεί να αναμετρηθεί με διάσημους γαλλικούς οίκους, αποκομίζοντας ετήσιες πωλήσεις ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και ο φόβος του για την δουλειά του

Υπήρξε ωστόσο, μια εποχή που ο Tom Ford είχε πιστέψει πως η δημιουργικότητα και η επιτυχία του ήταν σε απόλυτη εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Όμως, από τότε έχουν περάσει πολύς καιρός και μάλιστα τον Μάιο γιόρτασε τα 10 χρόνια αποτοξίνωσης.

«Τα ποτά και τα ναρκωτικά τροφοδότησαν πολλές από τις δημιουργικές μου στιγμές και είχα έναν απίστευτο φόβο ότι όταν θα ήμουν νηφάλιο, δεν θα μπορούσα να δημιουργήσω» αποκάλυψε στην Vogue και πρόσθεσε: «Χρειάζεται λίγος χρόνος για να επανέλθεις. Κολλάμε στους εθισμούς μας. Τώρα ο εθισμός μου είναι η δουλειά μου αλλά μου φέρνει τεράστια ευχαρίστηση».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X