ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απτόητη η Βασίλισσα Ελισάβετ - Τι απαγόρευσε στην Μέγκαν και τον Χάρι

Μάλλον υπολόγιζαν χωρίς την βασίλισσα!

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι λογάριασαν χωρίς τον.. ξενοδόχο - στην προκειμένη την βασίλισσα Ελισάβετ φυσικά! Τι τους απαγόρευσε η μεγαλειοτάτη;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποχαιρέτησαν τα βασιλικά τους καθήκοντα και τώρα σύμφωνα με τις νέες "εντολές" της βασίλισσας Ελισάβετ καλούνται να αποχαιρετήσουν και τον τίτλο "Sussex Royals" τον οποίο το ζευγάρι συνεχίζει να χρησιμοποιεί παρά το Megxit.

Μάλιστα οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει και ιστοσελίδα με το όνομα αυτό, για την οποία μάλιστα ξόδεψαν αρκετές χιλιάδες λίρες, ενώ έχουν και αντίστοιχο προφίλ στο Instargram. Τον ζευγάρι θέλει μάλιστα να το κατοχυρώσει ως εμπορικό σήμα ενώ έχουν στόχο να δημιουργήσουν και αντίστοιχο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ωστόσο η βασίλισσα φαίνεται ότι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ έγινε συζήτηση στην οποία όλοι συμφώνησαν με την απόφαση της Ελισάβετ να επαναξεταστεί η χρήση του τίτλου "royal" , κάτι που ίσως φέρει ΄"πονοκέφαλο" στους Μέγκαν και Χάρι που προσπαθούν να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά από το παλάτι!

Πηγή: youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X