ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Ουζόχο: «Μου έλειψαν όλα απ’ την Εθνική ομάδα»

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο παραχώρησε δηλώσεις μετά την ένταξη στην Εθνική Νιγηρίας

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, επέστρεψε στην Εθνική Νιγηρίας ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2025 και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις. 

Μεταξύ άλλων ο Ουζόχο τόνισε πόσο πολύ του έλειψε η ομάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους τερματοφύλακες που τον πλαισιώνουν.

Αναλυτικά:

«Για να είμαι ειλικρινής, μου έλειψαν τα παιδιά, μου έλειψε η ατμόσφαιρα στο καμπ και όλη η συντροφικότητα που συνοδεύει την εθνική ομάδα», ανέφερε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας.

Παραδέχτηκε επίσης ότι η κλήση του αποτελεί πηγή χαράς: «Είναι μεγάλη χαρά να επιστρέφω και να νιώθω όσα νιώθω αυτή τη στιγμή. Κάθε παίκτης που καλείται στην εθνική ομάδα πρέπει να είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Οπότε, είμαι έτοιμος και, αν έρθει η στιγμή και η χώρα με χρειαστεί, θα είμαι έτοιμος να προσφέρω το μέγιστο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X