
Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, η Ομόνοια ήταν μια ανάσα από την απόκτηση του επιθετικού της Γρανάδα, Σον Βάισμαν, εντούτοις οι διαπραγματεύσεις οδήγησαν σε "ναυάγιο".
Κατά το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ισραηλινός φορ ήταν έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πράσινους, όμως λόγω δηλώσεών του στο παρελθόν κατά της Παλαιστίνης η ομάδα απέσυρε το ενδιαφέρον της.
Δείτε το δημοσίευμα:
«Περίεργη η ιστορία της αποχώρησης του Σον Βάισμαν από τη Γρανάδα . Σας λέω λίγα παραπάνω. Φεύγει ΔΩΡΕΑΝ –οι Γερμανοί δεν θα πλήρωναν τίποτα για τη μεταγραφή– αλλά μπορούσε να το είχε κάνει νωρίτερα στην Ομόνοια Λευκωσίας, καθώς οι Κύπριοι έκαναν πίσω όταν όλα ήταν έτοιμα για την υπογραφή. Οι δηλώσεις κατά της Παλαιστίνης που είχε κάνει ο Ισραηλινός επιθετικός πριν από μερικά χρόνια δημιούργησαν αμφιβολίες στην κυπριακή ομάδα, η οποία ακύρωσε αμέσως τη διαπραγμάτευση επειδή υπήρχαν αρκετοί παίκτες που ήταν υπέρ της παλαιστινιακής υπόθεσης στο ρόστερ.»
Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα ilmattino αναφέρει πως όλα άρχισαν τον περασμένο Οκτώβριο, εν μέσω συγκρούσεων του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.
Συγκεκριμένα, ο φορ, με σχετικές αναρτήσεις, εξέφρασε τα εξής: «Καταστρέψτε. Σφίξτε. Συντρίψτε. Για εκδίκηση Θεού», «Ποιος είναι ο λογικός λόγος για τον οποίο 200 τόνοι βόμβες δεν έχουν ήδη πέσει στη Γάζα;», «Γιατί ο Εζαέλ δεν τον πυροβολεί στο κεφάλι;!»
Όλες οι αναρτήσεις διαγράφηκαν με τον παίκτη να κατηγορεί το διαχειριστή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το ρεπορτάζ υπογραμμίζει επίσης πως ο Βάισμαν καταγγέλθηκε από την παλαιστινιακή κοινότητα που κατοικεί στη Γρανάδα για υποκίνηση και πρόκληση βίας.
Χορηγοί αποστολής: MEGABET PLUS και τα συμπληρώματα διατροφής PHARMALEAD