
Παντελής Παντελή
Δεν τα κατάφερε η Ομόνοια και γνώρισε τον αποκλεισμό απ’ την Καϊράτ στη διαδικασία των πέναλτι. Πλέον η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ είναι αναγκασμένη να επικεντρωθεί στις μονομαχίες με την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς απ’ το Γιβραλτάρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Μια ομάδα που εκ των πραγμάτων είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου. Αν δει κανείς το ρόστερ της, τότε θα βρει έναν 44χρονο επιθετικό (Λέε Κασκιάρο) και έναν 41χρονο που καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά (Νάνο). Στην εξίσωση αυτή μπαίνει και ο 37χρονος μέσος Μαντί αν και έχει ακόμη ψωμιά για να φθάσει στα 40.
Μάλιστα οι δυο τελευταίοι είναι και τα αστέρια της ομάδας καθώς ο μεν Νάνο έπαιξε πριν μια δεκαετία και βάλε στον Παναθηναϊκό (2013-2016), ενώ ο Μαντί έγραψε πάνω από 120 στην La Liga 2. Παράλληλα στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν έπαιξαν σε όλα βασικοί, με τον Νάνο να βάζει 1 τέρμα και να δίνει και 1 ασίστ.
Βέβαια έστω και αν η ομάδα του Γιβραλτάρ ποιοτικά δεν λέει κάτι χρειάζεται προσοχή. Την περσινή σεζόν απέκλεισε τη Νόα (Αρμενίας) για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης (League Phase Conference) .
Μάλιστα εκεί κατάφερε να κερδίσει την Λεχ Πόζναν με 2-1 και την Σίγμα Όλομουτς με 2-1, ενώ είχε και μια ισοπαλία με την Ριέκα (!!). Μάλιστα την πρόκριση της στην επόμενη φάση την έχασε στη διαφορά τερμάτων.
Γενικά η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς δεν έχει την ποιότητα αλλά ούτε και την εμπειρία να κοντράρει την Ομόνοια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται ο ανάλογος σεβασμός. Πέρσι όποιες ομάδες την υποτίμησαν, έπεσαν θύματα εκπλήξεων κι αυτό είναι το καμπανάκι που πρέπει να προσέξουν οι «πράσινοι».
Χορηγοί αποστολής MEGABETPLUS και VENI COOK & DINE & ALUMIL





























