ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Ομόνοια: Στα πάνω της για μια... μεγάλη εβδομάδα

Πρώτα Λωζάνη, μετά «αιώνιο»

Παντελής Παντελή

Παντελής Παντελή

Με την ιδανική ψυχολογία μπαίνει σε μια απαιτητική εβδομάδα η Ομόνοια, αφού έχει δύο πολύ σημαντικά ματς σε Κύπρο και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» θα ταξιδέψει στην Ελβετία την Τετάρτη για το ματς με τη Λωζάνη (6/10, 22:00) και την Κυριακή υπάρχει το «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ (9/11, 19:00).

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα κυνηγήσει τη νίκη και σε αυτά τα δύο ματς, ενώ στο μυαλό του είναι σίγουρα και οι σημαντικές απουσίες.

Άιτινγκ και Κουλιμπαλί θα απουσιάζουν δεδομένα, με τους Φαμπιάνο και Αγκουζούλ να περνούν από εξετάσεις για να διαφανεί αν θα προλάβουν.

Στα θετικά το ότι έδειξαν ετοιμότητα οι Σίμιτς και Ουζόχο, με την ομάδα γενικότερα να βγάζει καλή εικόνα στο ματς κόντρα στο Παραλίμνι.

Επιπλέον, αρκετοί ποδοσφαιριστές διανύουν μια καλή περίοδο με τον Γιόβετιτς επίσης να βρίσκει ρυθμό και να αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για τους Πράσινους στην επίθεση.

Επομένως, ο Χένινγκ Μπεργκ σκέφτεται και τα προβλήματα, αλλά την ίδια ώρα βλέπει την ομάδα του να αποδίδει και να παίρνει καλά αποτελέσματα με πολλούς ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στην εξίσωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση