ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσελεστίνα: «Αν με καλέσει ο Τάσος Τρύφωνος...»

H επική απάντηση του παρουσιαστή

24news team

Viral για ακόμη μια φορά έγινε η υποψήφια για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023, Τσελεστίνα Ντε Πέτρο.

Η πρώτη γυναίκα υποψήφια για τις Προεδρικές του Φεβρουαρίου, δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση με την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του Νικήτα Κυριάκου στον ΑΝΤ1, πριν από μερικές μέρες, με την ατυχή δήλωσή της για τον προηγούμενο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ο οποίος απεβίωσε.

Αυτή τη φορά, η Τσελεστίνα έγινε θέμα συζήτησης εξαιτίας της αναφοράς της στον γνωστό παρουσιαστή, Τάσο Τρύφωνος.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος από τους ακολούθους της στο Facebook την ρώτησε γιατί δεν αναφέρεται στους γονείς και τα αδέρφια της, αλλά μιλά μόνο για τον παππού και τον προπάππου της.

«Σελεστίνα μιλάς για τον παππού και τον προπάππου σου αλλά όχι για την οικογένεια σου, τον πατέρα σου την μητερα σου και τα αδέρφια σου. Ποιοι είναι ; Ποιος ο ρόλος τους και η θέση τους για τις πολιτικές σου πεποιθήσεις ; Ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ να ακούσει ο κόσμος.»

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει:

«Αγαπητέ μου υπάρχει λόγος που αναφέρθηκαν οι 2-3 συγγενείς μου. Διότι είναι γνωστοί για να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι η οικογένεια μου και οι συγκεκριμένοι έχουν προσφέρει στην Πατρίδα μας. Για να καταλάβουν ότι μπορούν να με εμπιστευθούν. Στην δική μου κυβέρνηση ούτε σκάνδαλα τύπου χρυσών διαβατηρίων θα υπάρχουν ούτε κουρέματα τραπεζών αλλά θα υπάρχει δικαιοσύνη και πολλά άλλα που θα αναπτύξω σε άλλη τηλεοπτική συνέντευξη. Πήγαινε ρώτα άλλους υποψηφίους λεπτομέρειες για τους γονείς τους. Δεν θα ήταν προεκλογική εκστρατεία θα ήταν τελείως εκτός θέματος και ούτε έχει γίνει ξανά. Εκτός αν με καλέσει ο δημοσιογράφος Τάσος Τρύφωνος τότε ναι εκεί κολλά. Τον πατέρα μου τον αναφέρω στην εξαγγελία μου στις 8 σελίδες αναρτημένες στο προφίλ μου facebook μου. Αυτός που ενδιαφέρεται πραγματικά τα διαβάζει. Θα ήταν νομικό θέμα να αναφέρω άτομα. Λέω μέχρι εκεί που μου επιτρέπεται και θεωρώ σωστό σε κάθε περίπτωση.»

Η αναφορά της Τσελεστίνας, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Τάσο Τρύφωνος, που αναφέρθηκε σε αυτήν στην εκπομπή του στον Love Fm μαζί με τη Χριστιάνα Αρτεμίου. «Άρχισα να μελετώ για το τετ α τετ με τη Τσελεστίνα», ανέφερε επισημαίνοντας μερικά από τα χαρακτηριστικά στο βιογραφικό της ότι όπως για παράδειγμα υπήρξε τραγουδίστρια της όπερας.

Σχολιάζοντας μάλιστα την πολιτική «θρησκευτικού επεκτατισμού» που αναφέρει η ίδια, ο Τάσος Τρύφωνος είπε με χιούμορ: «Η Τσελεστίνα θα ήταν το καλύτερο προξενιό για τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, μήπως της τον θυμίζω για' αυτό θέλει να δώσει συνέντευξη μόνο σε μένα;» είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση