ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελή καζούρα στο Twitter για την επιστολή Τραμπ σε Ερντογάν

Αρκετοί χρήστες δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι είναι αληθινή και ότι όντως την έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος...

Χαμός γίνεται στο Twitter τις τελευταίες ώρες, καθώς εκατοντάδες χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν με ιδιαίτερα «αιχμηρό» και κοροϊδευτικό ύφος την επιστολή που φέρεται να έστειλε ο Αμερικανός πρόεδρος στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ίδια ημέρα που ο τελευταίος ξεκίνησε την στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.

Η επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα μια ρεπόρτερ του Fox Business και αντιμετωπίζεται ως αυθεντική από την συντριπτική πλειοψηφία των αμερικανικών ΜΜΕ φαίνεται ότι έχει αφήσει... άφωνους πολλούς χρήστες του Twitter.

Οι ατάκες του Ντόναλντ Τραμπ στο εν λόγω έγγραφο («μην είσαι σκληρός», «μην είσαι χαζός», «θα σου τηλεφωνήσω αργότερα») καθώς και το ύφος με το οποίο είναι γραμμένη η επιστολή, έγιναν στόχος άγριας καζούρας από κάποιους χρήστες, ενώ άλλοι εξέφρασαν τη θλίψη και την απογοήτευσή τους που ένας ηγέτης κράτους απευθύνεται με αυτόν τον «παιδικό» και «αλλόκοτο» τρόπο σε έναν ομόλογό του.

Επίσης, αρκετοί σχολιάζουν ειρωνικά το γεγονός ότι ο Τραμπ μπορεί να διέρρευσε μόνος του το έγγραφο, ώστε να φανεί «δυναμικός» και «ισχυρός», μια πράξη που εμφανέστατα του γύρισε μπούμερανγκ...

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο αιχμηρές αναρτήσεις:

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X