ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρέλαναν τους παίκτες και απολύθηκαν (pics)

Που μυαλό για μπάλα

Ο Ιδιοκτήτης μίας ημιεπαγγελματικής ομάδας στο Έσεξ της Βρετανίας, της Billericay Town FC, προσπάθησε να δώσει έναν άλλον αέρα στους αγώνες της ομάδας. Έναν αέρα που θα έφερνε και περισσότερα έσοδα στα ταμεία του συλλόγου μιας και η ατραξιόν θα τραβούσε περισσότερους φιλάθλους. Αλλά αυτές του οι βλέψεις έληξαν εντελώς... άδοξα.

Ο Glenn Tamplin προσέλαβε ολόκληρο team από cheerleaders για να διασκεδάζει το κοινό στην ανάπαυλα των παιχνιδιών αλλά και πριν τα ματς και μετά το τέλος τους. Κάτι κοντά στα πρότυπα του αμερικανικού μοντέλου.

Όλες μετά από ένα μήνα παρουσίας στην ομάδα, που αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πέρασαν από το λογιστήριο, προκειμένου να υπογράψουν την απόλυσή τους. Το αφεντικό του συλλόγου δικαιολόγησε την απόφασή του μιας και οι παίκτες της ομάδας είχαν το μυαλό τους περισσότερο στο φλερτ με τις τσιρλίντερς και λιγότερο στην προπόνηση.

«Έπρεπε να τις αφήσουμε να φύγουν, καθώς οι παίκτες δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν εξαιτίας της παρουσίας τους, ενώ κάποιες από αυτές έστελναν τα τηλέφωνά τους στους ποδοσφαιριστές», έγραψε στο Twitter o Glenn Tamplin.

Η αρχηγός των cheerleaders πάντως, Bekka Batchelor, δεν κράτησε κακία στους ανθρώπους της ομάδας, λέγοντας: «Προφανώς έχουμε απογοητευτεί που δεν θα συνεχίσουμε, αλλά κάναμε πολλούς και καλούς φίλους στην Billericay Town FC. Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση