ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός δεν έφυγε - Κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι της

Τα βράδια άκουγε την ανάσα του και μύριζε το άρωμά του.

Σοκαρισμένη έμεινε μια Αμερικανίδα όταν διαπίστωσε πως ο πρώην φίλος της ήταν κρυμμένος για εβδομάδες κάτω από το κρεβάτι της και την κατασκόπευε μετά τον χωρισμό τους.

Η Libby Cleaves από την Ατλάντα των ΗΠΑ μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok. Αρχικά είπε πως έβγαινε με έναν καλό χριστιανό και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Πήγαιναν μαζί στην εκκλησία, είχαν γνωρίσει ο ένας τους φίλους του άλλου και η σχέση τους πήγαινε από το καλό στο καλύτερο.

«Γνώρισα τους γονείς του και το μεταξύ μας έδειχνε να σοβαρεύει όσο περνούσε ο καιρός. Αρχίσαμε να κάνουμε σχέδια για τον γάμο μας και το μέλλον», είπε η Libby προτού εξηγήσει τον λόγο μπήκε το τέλος στη σχέση τους.

«Δεν τον έβρισκα αρκετά συναισθηματικό», εξομολογήθηκε και κάποια στιγμή του ζήτησε να χωρίσουν. «Όταν του ζήτησα να βρεθούμε και του είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσουμε, απλώς με κοίταξε και μου είπε 'εντάξει'», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για τον τρόμο που βίωσε, αφού όλο αυτό το διάστημα του χωρισμού, ο πρώην της κρυβόταν κάτω από το κρεβάτι της. «Άκουγα μια αναπνοή κάτω από το κρεβάτι μου και ανακάλυψα ότι με καταδίωκε και χρησιμοποιούσε την οδοντόβουρτσά μου εδώ και εβδομάδες. Ένα βράδυ άκουσα μια δυνατή αναπνοή και όταν κοίταξα κάτω από κρεβάτι μου, τον βρήκα να με κοιτάζει».

Ο πρώην σύντροφός της, της αποκάλυψε ότι κρυβόταν κάτω από το κρεβάτι της για εβδομάδες. Στο τέλος του βίντεο η Libby είπε ότι «τα καλά παιδιά» δεν πρέπει να τα κάνουν αυτά μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους. Αρκετοί ακόλουθοί της πάντως, την αποθέωσαν για την τον ψύχραιμο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κατάσταση.

@libbycleaves Ummm what’s going onnn #datinginatlanta Quagotjuicee5 on TikTok - DEUCE NOT DUECE ‼️

Πηγή: Gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X