ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το 10% δεν θα έκανε έρωτα με αντάλλαγμα το πρωτάθλημα!

Τα ποσοστά ανά ομάδα

Έρευνα που έκανε το «Sportsbreaks» έδειξε πως 1 στους 10 φιλάθλους δεν θα είχαν ερωτικές επαφές με αντάλλαγμα να κερδίσει η ομάδα τους το πρωτάθλημα.

Μεταξύ των φιλάθλων/οπαδών, κυκλοφορεί η φράση πως «το να κερδίζει η ομάδα σου έναν μεγάλο αγώνα, σου προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση από μία ερωτική επαφή».

Έτσι λοιπόν το Sportsbreaks αποφάσισε να ρωτήσει 2.000 φιλάθλους στην Μεγάλη Βρετανία για το αν θα εγκατέλειπαν το sex, με αντάλλαγμα να κερδίσει η αγαπημένη τους ομάδα το πρωτάθλημα.

Με δεδομένο ότι μιλάμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μία σεζόν δηλαδή, το αποτέλεσμα που βγήκε ήταν ιδιαιτέρως υψηλό, καθώς το 10% θα δεχόταν αυτή την προσφορά.

Οι αναλυτές της έρευνας αυτής συμπεριέλαβαν τις 20 ομάδες της Premier League, τις 24 της Championship, αλλά και τις 12 της Premiership Σκωτίας.

Στην κορυφή βρέθηκαν οι φίλοι της Λίβερπουλ με 17%, ενώ στην δεύτερη θέση ήταν αυτοί της Μπέρμπιγχαμ με 15% και στην τρίτη της Χαρτς με 14%.

Από εκεί και πέρα ακολουθούν της Μάντσεστερ Σίτι με 13% και της Νότιγχαμ Φόρεστ με 11%, ενώ στις τελευταίες θέσεις είναι οι οπαδοί της Σέλτικ και της Ρέιντζερς που είναι χορτασμένοι από τίτλους και μόλις το 6% θα δεχόταν την προσφορά.

ΠΗΓΗ: Gazzeta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X